Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Curico Valley

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 7,90
Normale prijs € 8,95

De beste rode wijn uit Curico Valley

De beste rode wijn uit Curico Valley vindt u bij Budgetwijnen. Bekijk ons assortiment en vind de beste rode wijn uit Curico Valley tegen zeer scherpe prijzen. Vanwege het nauwe contact met onze leveranciers en het nauwlettend op de voet volgen van de landelijke trends zijn wij in staat zeer gunstig de beste rode wijn uit Curico Valley in te kopen.

Rode wijn uit Curico Valley voordelig bestellen

Wilt u rode wijn uit Curico Valley voordelig bestellen? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Wij bieden de beste rode wijn uit Curico Valley aan tegen zeer scherpe prijzen. Aangezien wij in de positie zijn om zeer scherp te kunnen inkopen, profiteert u hiervan mee als u rode wijn uit Curico Valley voordelig wilt bestellen. Daarnaast werken bij met staffelkortingen. Dit betekent dat u een voordeel geniet bij het afnemen van 12 flessen en u kunt nog meer korting ontvangen bij afname van 18 flessen. Mocht u interesse hebben voor grotere afnames, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kenmerken van rode wijn uit Curico Valley

Eén van de kenmerken van rode wijn uit Curico Valley is dat Curico één van de meest bekende wijnstreken in Chili is. In Curico Valley wordt de Cabernet Sauvignon druif het meest verbouwd. Als we het hebben over rode wijn, wordt hiervan de lekkerste wijn gemaakt. Curico is een provincie van Chili en één van de vier provincies in de regio Maule. Curico Valley is een wijnproducerende regio in centraal Chili, ongeveer 185km ten zuiden van de hoofdstad Santiago. De eerste druivenstokken werden halverwege de 19e eeuw geplant. Echter kwam de moderne wijnindustrie in de jaren ’70 pas echt op gang. Tegenwoordig is de rode wijn uit Curico Valley erg populair en van echte top kwaliteit.