Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Gascogne

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,85 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 6,65 Normale prijs € 7,65
Speciale prijs € 6,30 Normale prijs € 7,25

Rode wijn uit Cotes de Gascogne kopen

Wilt u rode wijn uit Cotes de Gascogne kopen? Bekijk dan ons assortiment van bijvoorbeeld de wijnen van Colombelle. Wij hebben de beste kwaliteit rode wijn uit Cotes de Gascogne. Het wijnbouwgebied Cotes de Gascogne is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk. In het Frans wordt dit ook wel Sud-Ouest genoemd. Voornamelijk wordt in dit gebied witte wijn geproduceerd, maar zoals u begrijpt worden hier ook bijzonder kwalitatief hoogwaardige rode wijnen verbouwd. Voor de rode wijn worden voornamelijk de druiven Macabeo, Tannat en Bourboulec gebruikt.

De lekkerste rode wijn uit Cotes de Gascogne

De lekkerste rode wijn uit Cotes de Gascogne vindt u bij Budgetwijnen. Niet alleen de lekkerste rode wijn uit Cotes de Gascogne, maar ook de beste kwaliteit. Juist omdat wij zeer interessant kunnen inkopen, vanwege goede banden met onze leveranciers en door het nauwlettend volgen van de landelijke trends hebben wij een voordeel van het inkopen. Uiteraard profiteert u hiervan mee als klant.

Voordelig rode wijn uit Cotes de Gascogne kopen

Wilt u voordelig rode win uit Cotes de Gascogne kopen? Dan bent u bij ons bij Budgetwijnen aan het juiste adres. U betaalt bij ons zeer scherpe prijzen voor rode wijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hanteren wij tevens staffelprijzen. U ontvangt dan een voordeel bij afname van 12 flessen ten opzicht van 6 flessen en daarbij is het afnemen van 18 flessen nóg voordeliger. Bij nog grotere afnames adviseren bij contact op te nemen met onze klantenservice om te zien of we voor u een mooie prijs kunnen bewerkstelligen.