Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Israel

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 27,90
Normale prijs € 32,95
Speciale prijs € 27,90
Normale prijs € 29,95
Speciale prijs € 32,45
Normale prijs € 34,95
Speciale prijs € 13,90
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 16,60
Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 16,60
Normale prijs € 17,95

Israëlische rode wijnen bestellen bij budgetwijnen

Budgetwijnen biedt u een divers aanbod aan van Israëlische rode wijnen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van deze wijnen wordt namelijk flink onderschat. Het voelt wellicht vertrouwd om altijd die Frans, Spaanse of Argentijnse wijn te kopen. Maar er zijn meer soorten wijnlanden te ontdekken, zo ook de rode wijn uit Israël.

Bekendste rode wijn uit Israël

Yarden Israël wijnen vormen het boegbeeld van het wijnhuis in Israël. Hier komen de mooiste druiven van de beste wijngaarden samen. De naam verwijst naar de rivier de Jordaan (Yarden in het Hebreeuws), die de Golanhoogte scheidt van Galilea. Zoals overal ter wereld draait alles om de combinatie van ondergrond en klimaat. Hoewel Israël van origine een warm klimaat heeft, worden de wijngaarden van dit wijnhuis, door de hoge ligging toch aangemerkt als "cool climate". De meest bekende wijngids over Israëlische wijnen, Rogov, geeft Golan Heights Winery 5 sterren en schrijft: "Vanaf het moment dat zij hun eerste wijnen produceerden in 1984, is er geen twijfel dat Golan Heights Winery, Israël op de wereldwijnlijst heeft geplaatst.

Rode wijn Israël lekker bij diverse gerechten

De Israëlische rode wijn is heerlijk te drinken bij uiteenlopende gerechten zoals pizza & pasta, rood vlees, tapas en wild. Daarnaast past de rode wijn uit Israël ook perfect bij een borrelplank met kaas en worst. Kortom, bekijk ons ruime assortiment en laat u verrassen! U vindt de beste Israëlische rode wijn, tegen de erg scherpe prijzen.