Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Campanie

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 12,45 Normale prijs € 13,95
Speciale prijs € 21,75 Normale prijs € 23,95
Speciale prijs € 20,19 Normale prijs € 23,20
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40

Rode wijn uit Campanie kopen

Wilt u rode wijn uit Campanie kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben alleen de beste rode wijn uit Campanie tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben goede banden met onze leveranciers en doordat wij de landelijke trends op de voet volgen zijn wij in staat in deze samenwerking zeer scherp te kunnen inkopen en daar profiteert u als klant uiteraard van mee.

Kenmerken van rode wijn uit Campanie

Eén van de kenmerken van rode wijn uit Campanie is dat dit gebied in het zuiden van Italië rondom de stad Napels ligt. Het klimaat is vooral aan de kunst bijzonder gunstig voor wijnbouw. Tot het gebied worden ook de wijnen gerekend van de eilanden Capri en Ischia. De bodem op het vasteland en deze eilanden is van vulkanische oorsprong. De wijnstokken op het vasteland groeien tot op de hellingen van de Vesuvius. Naaste plaatselijke druivenrassen vinden we hier onder andere de Barbera druif. De Aglianico druif is de trots van Campanie. Deze druif kan zich namelijk meten aan de beste blauwe druiven uit Noord-Italië zoals de Sangiovese en de Nebbiolo druif. Campanie was de belangrijkste wijnregio van het Romeinse Rijk.

Voordelig rode wijn uit Campanie bestellen

Wilt u voordelig rode wijn uit Campanie bestellen? Kijk dan eens op de website van Budgetwijnen. Alleen de beste rode wijn uit Campanie tegen zeer voordelige prijzen is wat wij bieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarmee bieden wij alleen kwaliteitswijnen aan. Voor voordelig rode wijn uit Campanie bestellen bent u bij ons bij Budgetwijnen dus aan het juiste adres!