Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Kleine fles

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 4,95
Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 49,95
Normale prijs € 52,95
Speciale prijs € 44,95
Normale prijs € 49,95

Kleine fles rode wijn

Bent u op zoek naar kleine flesjes rode wijn? Omdat u de enige bent die wijn drinkt thuis, of omdat u kleine flesjes rode wijn wilt weggeven als relatiegeschenk of cadeau? Dan bent u bij budgetwijnen.nl aan het juiste adres. Wij hebben diverse rode wijn in kleine flessen.

Proeverij met kleine flesjes rode wijn

Kleine flesjes rode wijn lenen zich perfect voor een proeverij met een klein gezelschap. Hierdoor hoeft u niet meerdere grote flessen wijn open te maken en kunt u heerlijk genieten van de rode wijn zonder verspilling. Ook zijn kleine flesjes rode wijn ideaal wanneer u thuis de enige bent die rode wijn drinkt. In ons assortiment vind u bijvoorbeeld de Slurpie Rouge. Dit zijn kleine flesjes waarvan er 12 in een doos zitten van 250 ml. Slurpie rouge is een pure en eerlijke boerenwijn, gemaakt van Syrah en Cabernet Sauvignon druiven, afkomstig uit het Franse Languedoc-Roussillon gebied. Daarnaast hebben we ook 1WINE Red, met 24 flesjes van 187ml in een doos, gemaakt van de Merlot druif, tevens afkomstig uit Frankrijk.

Bestel kleine flesjes wijn bij budgetwijnen.nl

Wilt u kleine flesjes wijn kopen? Bekijk dan ons aanbod van diverse soorten kleine flesjes wijn. Verkrijgbaar in rode, witte, rose wijn, maar ook champagne of prosecco. Leuk om te geven als (kerst)geschenk of voor thuis als u wilt genieten van een flesje wijn en niet meteen een grote liter fles wilt aanbreken.