Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Stefan Voda

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rode wijn uit Stefan Voda kopen

Wilt u rode wijn uit Stefan Voda kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze website op www.budgetwijnen.nl en ontdek ons prachtige assortiment van rode wijn uit Stefan Voda.

De beste rode wijn uit Stefan Voda

Voor de beste rode wijn uit Stefan Voda Moldavië bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Stefan Voda is een gemeente (met stadstitel) en de hoofdplaats van de Moldavische bestuurlijke eenheid.

Rode wijn uit Stefan Voda, Moldavie

Rode wijn uit Stefan Voda, Moldavie is evenwichtig en karaktervol. De wijnen die afkomstig zijn uit Stefan Voda zijn onder andere de Radacini Reserve Cabernet Sauvignon Merlot Syrah, de Radacini Fiori Feteasca Neagra Syrah en de Radacini Fiori Feteasca Neagra. De Radacini Reserve Cabernet Sauvignon Merlot Syrah bestaat uit een blend van de gelijknamige druiven. Deze volle en krachtige rode wijn bevat hints van rijp donker fruit met hints van kruiden zoals kruidnagel en nootmuskaat. Deze wijn past erg goed bij een kaasplankje, wildgerechten en rood vleesgerechten. Radacini Fiori Feteasca Neagra Syrah is een volle ronde rode wijn gemaakt diverse druivensoorten en past erg goed bij Aziatische gerechten, gevogelte en wit vlees. De Radacini Fiori Feteasca Neagra is een volle en krachtige rode wijn gemaakt van diverse druivensoorten en past erg goed bij zowel een kaasplankje, rood vlees en wildgerechten. De wijn heeft een fruitige tint in combinatie met hints van pruimen, kersen, granaatappel en bessen en tonen van kruiden en tabak.