Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Twente

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 18,95
Normale prijs € 22,95

Rode wijn uit Twente kopen

Wilt u rode wijn uit Twente kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bijvoorbeeld van Wijngaard Hof van Twente. Zij hebben de prachtige ‘Regent’ rode wijn. Dit is een kruidige rode wijn uit Twente. Gemaakt van de Regent druif en heeft aroma’s van zwarte bes en een klein beetje laurier. De wijn heeft zachte tannines door houtlagering en is kruidig en fruitig van smaak. Oftewel een rode wijn met karakter uit Twente.

Rode wijn uit Twente voordelig bestellen

Indien u rode wijn uit Twente voordelig wilt bestellen bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien Nederland bepaald niet bekend staat als wijnland zult u begrijpen dat de prijzen iets anders liggen dan in andere typische wijnlanden. Vooralsnog kunt u rode wijn uit Twente voordelig bestellen bij Budgetwijnen vanwege onze goede banden met de leveranciers en bij afname van grotere hoeveelheden bij onze vaste afzetkanalen geeft ons dit een inkoop voordeel en daar profiteert u als klant van mee.

Kenmerken Twentse rode wijn

Kenmerkend van Twentse rode wijn is dat Nederland op wijnbouwgebied heel modern is. Echter is Nederland geen wijnland, maar de wijnen die er geproduceerd worden zoals Twentse rode wijn is van zeer hoge kwaliteit. Wijnstokken in Nederland hebben het met ons klimaat niet gemakkelijk. Dit komt omdat we ons ten noorden bevinden van wat gezien wordt als de klimatologische wijnbouwgrens. Aangezien met name Zuid-Limburg de meeste hellingen en heuvels heeft is dit doorgaans het meest geschikt voor het verbouwen van wijnstokken. Onderschat echter de wijn uit Twente niet.