Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tejo

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 7,30
Normale prijs € 8,40

Rode wijn uit Tejo kopen

Wilt u rode wijn uit Tejo kopen? Kijk dan eens op Budgetwijnen.nl. Wij hebben een mooi assortiment van de beste rode wijn uit het Portugese Tejo.

Rode wijn uit Tejo voordelig bestellen

Wilt u rode wijn uit Tejo voordelig bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Budgetwijnen hebben wij alleen de beste kwaliteit rode wijn tegen zeer scherpe prijzen. Door het volgen van de landelijke trends en goede contacten met onze leveranciers kunnen wij rode wijn uit Tejo zeer voordelig inkopen en daar profiteert u als klant van mee.

Kenmerken rode wijn uit Tejo

Enkele kenmerken van rode wijn uit Tejo zijn onder andere dat de druiven van de Touriga Nacional, Trincadeira en de Castelão worden gebruikt voor het produceren. Uiteraard wordt er in Tejo voornamelijk rode wijn gemaakt. De wijnhuizen in dit gebied zijn over het algemeen groter dan in andere wijngebieden van Portugal en dit betekent dat de rode wijn een goede prijskwaliteitverhouding heeft. Tejo ligt tegen de hoofdstad van Portugal aan en er is hier veel wijntoerisme. Al sinds 1170 wordt er al wijn geproduceerd in Tejo. Vanwege de droogte in dit gebied zijn er weinig schimmels en plagen. Tejo is de Portugese naam voor de rivier de Taag die uitmondt bij de hoofdstad Lissabon. Echter is sinds de toetreding van Portugal tot de Europese Unie de export van wijnen toegenomen wereldwijd. Sommige wijngebieden in Portugal kregen sinds 2000 de DOC classificatie. DOC staat voor kwaliteitswijn met een status die wereldwijd bekend is.