Rode wijn uit Montevideo

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rode wijn uit Montevideo kopen

Wilt u rode wijn uit Montevideo kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en profiteer van de voordelige prijzen van de beste rode wijn uit Montevideo. Vanwege het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen met daarbij de goede band met onze leveranciers, zijn wij in staat zeer voordelig te kunnen inkopen. Omdat wij een online webshop zijn hebben wij geen extra winkel of personeelskosten. Een extra voordeel voor u en een bijkomend voordeel is dat wij tevens werken met staffelprijzen. U bestelt uw favoriete wijn vanuit huis en het wordt ook nog eens bij u thuis afgeleverd. Kortom u hoeft uw huis niet eens uit!

Kenmerken rode wijn uit Montevideo

Eén van de kenmerken van rode wijn uit Montevideo is dat de wijnbouw in Uruguay sterk lijkt op die van Brazilië. In feite lopen de wijngaarden bij wijze van spreken door bij de grens. Men verbouwt er dezelfde rassen en de stijl van het maken van wijn is Europees. Uruguay produceert slechts een kwart van wat Brazilië voortbrengt. De meeste wijngebieden liggen in het zuiden, waarvan Canelones, net ten noorden van Montevideo, het grootste is. Andere belangrijke streken zijn San José en Colonia in het westen en Rivera en Salto in het noorden. Toch is tot nu toe de naam van de producent een betere aanwijzing voor de kwaliteit van de wijn dan de regio.

Rode wijn uit Montevideo bestellen

Rode wijn uit Montevideo bestellen doet u gemakkelijk en voordelig bij www.budgetwijnen.nl. Rode wijn is de specialiteit van Uruguay. Er is aanplant van Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Malbec. Daarnaast zijn er nog diverse blends die worden gebruikt bij het productieproces van rode wijn uit Montevideo.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken