Romios Premium Ouzo 0,70LTR

Romios Premium Ouzo is een beroemde traditionele drank van de hoogste kwaliteit! De smaak is tot stand gekomen door de toevoeging van anijs, venkel, mastiek en verschillende aromatische zaden. Daarom heeft deze Ouzo erg frisse aroma's.
€ 15,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171198

Romios Premium Ouzo 0,70LTR

Romios Premium Ouzo is een beroemde traditionele drank van de hoogste kwaliteit! De smaak is tot stand gekomen door de toevoeging van anijs, venkel, mastiek en verschillende aromatische zaden. Daarom heeft deze Ouzo erg frisse aroma's. Heerlijk te combineren met verschillende tapas!

Romios Premium Ouzo 

De distilleerderij Cavino S.A. is een familiebedrijf, opgericht door Konstantinos Anastassiou in 1958. Tegenwoordig wordt het familiebedrijf geleid door Jannis Anastassiou, de tweede generatie in de familie. Door een moderne marketingstrategie en uitvoerig marktonderzoek geconcentreerd op Griekse wijnen, ontwikkelt het bedrijf haar eigen concept met betrekking tot wijnen en dranken voor verschilllende doelgroepen. Ouzo Romios wordt gemaakt met een van vader op zoon doorgegeven recept; welk tot op de dag van vandaag niet is veranderd. 

Meer informatie
Categorie Ouzo
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Romios
Land Griekenland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Romios Premium Ouzo 0,70LTR
Uw waardering