Ron Abuelo Anejo 0,70LTR

Ron Abuelo Anejo is een uitstekende "Dark Rum". Deze rum is gemaakt van kwalitatief goed suikerriet en heeft circa 5 jaar gerijpt op Amerikaans wit eiken. Het smaakpalet bestaat uit stevige fruittonen van bessen en zwarte kersen.
Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 16,75
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170123

Ron Abuelo Anejo is een uitstekende "Dark Rum". Deze rum is gemaakt van kwalitatief goed suikerriet en heeft circa 5 jaar gerijpt op Amerikaans wit eiken. De rum heeft een prachtige, lichte amberkleur en wordt geleverd in een donkerbruine fles. Het smaakpalet bestaat uit stevige fruittonen van bessen en zwarte kersen.

Ron Abuelo Rum

Ron Abuelo rum wordt geproduceerd door 'Varela Hermanos SA' in Panama, Midden-Amerika. Dit bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1908 toen 'Don Jose Varela Blanco' de eerste suikerfabriek lanceerde, in de toen gevormde Republiek Panama. In 1935 begon het bedrijf sap van suikerriet te destilleren voor de productie van likeuren. Tot op het heden produceert het bedrijf een indrukwekkende reeks van producten die meer dan een miljoen dozen van likeuren en natuurlijk een sterke verscheidenheid aan rum bevat.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Abuelo Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Ron Abuelo
Land Panama
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Abuelo Anejo 0,70LTR
Uw waardering