Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Ron Barcelo Blanco 0,70LTR

(0 reviews)

Ron Barcelo Blanco bestaat uit een mix van diverse soorten rum met een gemiddelde leeftijd van 6 jaar. Elke soort rum is gedistilleerd uit suikerriet sap, waarna ze allen hebben gerijpt in bourbon vaten. De rum heeft een heerlijk smaakpalet, gevuld met tonen van eiken en vanille gecombineerd met een vleugje kokos.

minus plus
  • Koop 6 voor € 16,65
  • Koop 12 voor € 16,05
  • Koop 18 voor € 15,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Barcelo Blanco 0,70LTR

Ron Barcelo Blanco is een blend van diverse, gemiddeld 6 jaar oude rum. Deze zijn allen gedistilleerd uit suikerriet sap en gerijpt in bourbon vaten. De rum wordt gefilterd door houtskool. Hierdoor krijgt de rum een prachtige kleur en ontstaan heerlijke aroma's van appel, ananas en een tint van hooi. In de smaak komen tonen van vanille en eiken naar voren samen met een vleugje kokos.

Proef de verfrissende elegante smaak van witte rum

Ron Barcelo Blanco, een heldere en elegante Dominicaanse witte rum, nodigt je uit om de frisheid en verfijning van de Caribische smaken te ervaren. Ron Barcelo Blanco biedt een verfrissende smaakervaring met subtiele hints van vanille, citrus en lichte kruidige tonen. Het is een zachte en toegankelijke rum met een elegante afdronk. In tegenstelling tot donkere rums, rijpt Ron Barcelo Blanco niet in eikenhouten vaten, waardoor zijn heldere en pure karakter behouden blijft. Deze rum wordt vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en expertise.

Ron Barcelo

Ron Barcelo is ontstaan in de Dominicaanse republiek. Een man genaamd Julian Barcelo begon het bedrijf in 1930. Tijdens de jaren ’80 werd Ron Barcelo de bekendste rum in de Dominicaanse Republiek. Hier wordt de traditionele kunst van het rummaken gecombineerd met moderne technologie en vakmanschap om hoogwaardige rums te produceren. Ron Barceló is trots op zijn Caribische erfgoed en heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van kwaliteitsrum met een unieke en authentieke smaak. Het warme klimaat, de vruchtbare grond en de overvloedige suikerrietvelden van de Dominicaanse Republiek vormen de ideale omgeving voor rumproductie. Ron Barceló maakt gebruik van de beste lokale ingrediënten en een zorgvuldig rijpingsproces in eikenhouten vaten om rums te creëren die de rijke en tropische smaken van het Caribisch gebied weerspiegelen.

Ontdek ook de overige dranken van Ron Barcelo.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Ron Barcelo
Land Dominicaanse Republiek
Artikelnummer 20170127G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op