Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Ron Miel Indias Honingrum 0,70LTR

(0 reviews)

Ron Miel Indias Honingrum is een rum die afkomstig is van de Canarische Eilanden. De naam is afgeleid van de Spaanse benaming van honing rum, namelijk Ron Miel. De bewoners van de Canarische Eilanden kwamen in aanraking met suikerriet. De bewoners leerden zichzelf hoe je van suikerriet rum kon maken.

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,85
  • Koop 12 voor € 13,55
  • Koop 18 voor € 13,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Miel Indias Honingrum 0,70LTR

Ron Miel Indias Honingrum is een rum die afkomstig is van de Canarische Eilanden. De Ron Miel Rum heeft een zachte en zoete smaak, met een fijne honinggeur. De rum is goudkleurig. Of je nu een avontuurlijke drinker bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, deze likeur zal je zeker verrassen.

De exotische smaak van Ron Miel Indias Honingrum

Ron Miel Indias komt uit de Canarische eilanden, gelegen in de Atlantische Oceaan voor de kust van Marokko. De Canarische eilanden staan bekend om hun prachtige landschappen en de productie van heerlijke rum- en honinglikeuren. Deze likeur biedt een unieke en complexe smaakervaring. De combinatie van Spaanse rum en honing wordt versterkt door exotische kruiden, wat resulteert in een zijdezachte en exotische smaak met een vleugje mysterie. Ron Miel Indias wordt gemaakt met hoogwaardige Canarische honing, rum en zorgvuldig geselecteerde kruiden. De likeur bevat geen kunstmatige toevoegingen en is een authentieke representatie van Canarische smaken.

Ron Miel Indias Honingrum in de mix

Geniet van Ron Miel Indias Honingrum puur, over ijs, of als onderdeel van exotische cocktails. Het is een ideale keuze voor liefhebbers van smaakvolle en aromatische likeuren. Honingrum kan een veelzijdig ingrediënt zijn in de keuken. Het kan worden gebruikt om marinades voor vlees en gevogelte te maken, om sauzen te bereiden, of als glazuur voor gebak en desserts.

Honing Rum

Honingrum heeft een zoete en verwarmende smaak met duidelijke tonen van honing. De rum geeft diepte en complexiteit aan de smaak, waardoor het een evenwichtige en smaakvolle drank is. Honingrum wordt gemaakt met kwaliteitsrum en pure honing. De honing wordt zorgvuldig gemengd met de rum, waardoor de likeur zijn karakteristieke smaak en aroma krijgt.

Ron Miel Rum

De Ron Miel India is een rum die afkomstig is van de Canarische Eilanden. De naam is afgeleid van de Spaanse benaming van honing rum, namelijk Ron Miel. De bewoners van de Canarische Eilanden kwamen in aanraking met suikerriet. De bewoners leerden zichzelf hoe je van suikerriet rum kon maken. Ook de toevoeging van honing was een idee van de eilandbewoners. De Ron Miel Rum heeft een zachte en zoete smaak, met een fijne honinggeur. De rum is goudkleurig en is zeer geschikt te drinken voor de maaltijd of na de maaltijd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Miel Rum

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Ron Miel
Land Spanje
Artikelnummer 20170293G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op