Ron Tobacco Rum White 1LTR

Ron Tobacco Rum White is een witte rum afkomstig uit Spanje en heeft een uitgesproken smaak. Deze witte rum heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze rum doet het goed in diverse cocktails en mixdranken zoals de Cuba Libre.

UITVERKOCHT

Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170145

Ron Tobacco Rum White 1LTR is een heldere, witte rum. Deze rum is afkomstig uit Spanje en heeft een alcoholpercentage van 37%. Een rum met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Tobacco White heeft uitgesproken smaak en wordt aangeboden voor een scherpe prijs. Deze rum doet het goed in diverse cocktails en andere mixdranken zoals in de mix met cola. Witte rum wordt ook wel white rum of blanco rum genoemd. Vrijwel alle witte rum soorten zijn geschikt om te gebruiken in diverse cocktails en mixdranken.

Ron Tobacco Rum

Zeelieden uit de 17e eeuw kwamen als eerste op het idee om tabak in rum vaten te stoppen. Ze deden dit om het vocht van de tabak te behouden, maar ontdekten dat de overblijfselen van de rum aroma, die in de loop achterbleven door de tabak, werden geabsorbeerd. De tabakssmaak was ineens heel anders. Deze traditionele methode blijft een belangrijke rol spelen in het tabak smaakproces.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Tobacco Rum

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Tobacco
Land Spanje
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Tobacco Rum White 1LTR
Uw waardering