Ron Zacapa Centenario 23YO 0,70LTR

Ron Zacapa Centenario 23YO is een unieke "Dark Rum". Deze rum heeft een lang rijpingsproces ondergaan van welgeteld 23 jaar. Deze 23 jaren heeft de rum doorgebracht in Amerikaanse, eikenhouten vaten. Het rijpingsproces vindt plaats in Bodegas. Een plaats op 2,5 kilometer boven NAP. De temperatuur is hier laag, waardoor er minder van deze heerlijke rum verdampt.

Normale prijs € 54,95 Speciale prijs € 49,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170132

Ron Zacapa Centenario 23YO is een "Dark Rum" met een complex en uniek karakter. Deze rum werd jarenlang geheim gehouden door de eigenaren van de distilleerderij. Het lang bewaakte recept voor deze rum is openbaar gemaakt, zodat iedereen kan genieten van deze prachtige rum. 

Ron Zacapa Rum

Zacapa rijpt op 2300 meter. Het rijpingsproces vindt langzamer plaats op grotere hoogte, daardoor krijgt de rum een intensere geur, smaak en kleur. Rums van verschillende vaten en gehaltes van rijpheid worden vermengt om Zacapa zijn onderscheidende karakter te geven. Dit noemt men het Sistema Solera. Zacapa wordt gedistilleerd uit de eerste pers van suikerriet, bekend als “virgin sugar cane honey” Het suikerriet groeit op de vruchtbare, vulkanische aarde van de Guatamalteekse kust.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Zacapa Rum.

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Ron Zacapa
Land Guatemala
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Zacapa Centenario 23YO 0,70LTR
Uw waardering