Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Ron Zacapa Centenario 23YO 0,70LTR

(0 reviews)

Ron Zacapa Centenario 23YO is een unieke "Dark Rum". Deze rum heeft een lang rijpingsproces ondergaan van welgeteld 23 jaar. Deze 23 jaren heeft de rum doorgebracht in Amerikaanse, eikenhouten vaten. Het rijpingsproces vindt plaats in Bodegas. Een plaats op 2,5 kilometer boven NAP. De temperatuur is hier laag, waardoor er minder van deze heerlijke rum verdampt.

minus plus
  • Koop 6 voor € 54,70
  • Koop 12 voor € 54,10
  • Koop 18 voor € 53,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Zacapa Centenario 23YO 0,70LTR

Ron Zacapa Centenario 23YO is een "Dark Rum" met een complex en uniek karakter. Deze rum werd jarenlang geheim gehouden door de eigenaren van de distilleerderij. Het lang bewaakte recept voor deze rum is openbaar gemaakt, zodat iedereen kan genieten van deze prachtige rum. 

Een Meesterwerk van Guatemalteekse Ambacht

Deze premium rum komt uit Guatemala en staat wereldwijd bekend om zijn onberispelijke kwaliteit. Ron Zacapa wordt vaak beschouwd als een van 's werelds beste rums. De '23YO' in de naam verwijst naar de indrukwekkende leeftijd van de rum. Gedurende 23 jaar heeft deze rum gerijpt in een combinatie van vaten, waaronder bourbon-, sherry- en wijnvaten. Geniet van de zijdeachtige textuur die kenmerkend is voor Ron Zacapa. Elke slok glijdt moeiteloos over het gehemelte, waardoor een zachte en verwarmende sensatie ontstaat.

Perfecte After-Dinner Drank

Ron Zacapa maakt gebruik van het solera-systeem, waarbij jongere en oudere rums worden gemengd om een constante kwaliteit te waarborgen. Dit systeem draagt bij aan de complexiteit van de smaak. De rum wordt geleverd in de iconische handgemaakte strokenfles, een handelsmerk van Ron Zacapa. De fles is niet alleen elegant, maar ook een eerbetoon aan de Guatemalteekse vakmanschapstradities. Ron Zacapa Centenario 23YO is ideaal als after-dinner drankje om van te nippen. Neem de tijd om elke slok te waarderen en te genieten van de diepte van smaak.

Ron Zacapa Rum

Zacapa rijpt op 2300 meter. Het rijpingsproces vindt langzamer plaats op grotere hoogte, daardoor krijgt de rum een intensere geur, smaak en kleur. Rums van verschillende vaten en gehaltes van rijpheid worden vermengt om Zacapa zijn onderscheidende karakter te geven. Dit noemt men het Sistema Solera. Zacapa wordt gedistilleerd uit de eerste pers van suikerriet, bekend als “virgin sugar cane honey” Het suikerriet groeit op de vruchtbare, vulkanische aarde van de Guatamalteekse kust.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Zacapa Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Zacapa
Land Guatemala
Artikelnummer 20170132G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op