Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Cabernet Franc

10 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 36,75 Normale prijs € 39,95
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 14,75 Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 11,75 Normale prijs € 13,50
Speciale prijs € 11,45 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 7,29 Normale prijs € 8,40
Speciale prijs € 8,90 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00

De lekkerste Cabernet Franc rose

De lekkerste Cabernet Franc rose vindt u bij Budgetwijnen.nl in ons uitgebreide assortiment van enkel de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Het voordeel van online bestellen is dat u veelal goedkoper uit bent en dat u de deur zelf niet uit hoeft voor het aanschaffen van de lekkerste Cabernet Franc rose. Daarnaast kan uw korting bij een hogere afname alleen nog maar verder toenemen. Uiteraard is het wel belangrijk dat u thuis voldoende opbergruimte heeft om de wijn in op te slaan. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak van wat nu de lekkerste Cabernet Franc rose is.

Kenmerken Cabernet Franc rose

Eén van de kenmerken van de Cabernet Franc rose is onder andere dat deze druif vooral wordt aangeplant in de Franse Bordeaux. Deze blauwe druivensoort wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van rode wijn, maar is de Cabernet Franc uitermate geschikt voor rose wijn. De Cabernet Franc is de voorloper van de Cabernet Sauvignon. Deze druiven lijken hierdoor ook veel op elkaar.

Soorten Cabernet Franc rose

Er zijn diverse soorten Cabernet Franc rose, waaronder Ambroisie Cabernet d’Anjou, Colombelle Selection Gascogne Rose, Petit Baron Rose (No Added Sulfites) en de Kiwi Cuvee Cabernet Franc Rose Bin 52. Deze kwaliteitswijnen gemaakt van veelal blends met onder andere de Cabernet Franc druif zorgen voor de lekkerste rose wijnen.

Kiwi Cuvee Cabernet Franc rose

De Kiwi Cuvee Cabernet Franc rose Bin 52 is een heerlijke zalmroze gekleurde rose met zachte brambozen en frisse aalbessen. Deze frisse en fruitige rose is gemaakt van de Cabernet Franc druif uit de Franse Loire streek. Een deel van de Cabernet Franc druiven worden na binnenkomst direct geperst. Het andere deel (waarvan een kleinere hoeveelheid) blijft gedurende 24 uur in contact met de schil, waarmee dit uiteindelijk wordt toegevoegd aan het eerste deel. De fermentatie vindt vervolgens plaats op een temperatuur van 16 graden. Het lekkerste is om deze rose gekoeld te drinken tussen de 6 en 8 graden. Het is heerlijk om de Kiwi Cuvee Cabernet Franc rose zo te drinken maar dit past ook erg goed bij een zomerse salade.