Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Corvina

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 23,95 Normale prijs € 27,55
Speciale prijs € 13,90 Normale prijs € 16,00
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 5,30 Normale prijs € 6,15

De lekkerste Rose Corvina

De lekkerste Rose Corvina vindt u in ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Bestel gemakkelijk en voordelig de lekkerste Rose Corvina. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- uit ons assortiment is de bezorging gratis binnen Nederland. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die bij u aan huis levert.

Kenmerken Rose Corvina

Eén van de kenmerken van Rose Corvina is dat Corvina de ideale druif is geschikt in blends voor het maken van rose wijnen. De Corvina druif is een belangrijke aanvulling voor echte kwaliteitswijnen die u vindt in ons assortiment.

Soorten Rose Corvina

In ons assortiment vindt u verschillende soorten Rose bestaande uit de Corvina druif zoals bijvoorbeeld Pasqua 11 Minutes Rose, Lenotti Rose Chiaretto Bardolino, Zenato Bardolino Chiaretto Rose en de Pergolino Rosato Rose. Dit zijn stuk voor stuk Italiaanse top rose wijnen. Pasqua 11 Minutes Rose bestaat naast de Corvina druif uit een blend met de Syrah en Trebbiano druif. Deze frisse en fruitige rose is erg lekker om als aperitief te drinken en past goed bij schaal & schelpdieren. Lenotti Rose Chiaretto Bardolino is vol en krachtig en bestaat uit een blend van de Corvina druif samen met de Molinara en Rondinella druif. Heerlijk om te drinken bij een kaasplankje, pizza & pastagerechten of bij rood vlees. Zenato Bardolino Chiaretto Rose bestaat uit een blend van Corvina Veronese, Merlot en Rondinella druiven en is heerlijk om als aperitief te drinken, bij salades en bij heerlijke visgerechten. Pergolio Rosato Rose bestaat uit een blend van Corvina samen met de Rondinella druif. Tevens is dit heerlijk om als aperitief te drinken, bij een borrelhapje en bij gerechten met vis. Het lekkerst is om Rose van Corvina gekoeld te drinken.