Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Puglia

9 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,95
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 11,35 Normale prijs € 12,75
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45

De lekkerste Puglia Rose

De lekkerste Puglia Rose vindt u in ons assortiment van Budgetwijnen.nl. Indien u bij ons een bedrag van € 95,- besteedt of 12 flessen afneemt is de bezorging gratis (binnen Nederland). Wij werken samen met een grote pakketaanbieder en wij gebruiken speciale verzenddozen om de lekkerste Puglia Rose in te vervoeren. Het materiaal is extra stevig en we gebruiken een vakverdeling om zo het vervoer zo veilig mogelijk te kunnen verzenden. U ontvangt vooraf altijd een track en trace code waarin u kunt zien wanneer en hoe laat uw pakket bij u wordt afgegeven. Kortom voor de lekkerste Puglia Rose hoeft u de deur niet eens meer uit. Zorg wel voor een goede bewaarplek, het liefst in een donkere en koele ruimte, om de kwaliteit te kunnen behouden.

Kenmerken Puglia Rose

Eén van de kenmerken van Puglia Rose is dat deze vruchtbare streek gelegen is in het zuidoosten van Italië. De Nederlandse benaming voor Puglia is overigens Apulië. Dit gebied staat voornamelijk bekend om haar olijven, echter is dit toch ook één van de belangrijkste wijnstreken van Italië.

Soorten Rosato Puglia Rose

Er zijn verschillende soorten Rosato Puglia Rose wijnen. Tevens kent het gebied vele DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita) wijnen en dat zegt uiteraard veel over de kwaliteit van de wijnen afkomstig uit dit gebied.

Primitivo Puglia Rose

Indien u op zoek bent naar een Primitivo Puglia Rose bent u bij ons aan het juiste adres. Een echte topper is de Pasqua Rosato Puglia Rose, deze fruitige en frisse rose wordt gemaakt van de Primitivo druif en de Sangiovese druif. Deze zeer toegankelijke rose is volfruitig met tonen van rode bessen, aardbeien met een vleugje kruiden. Deze heerlijke rose is het lekkerst om koud te drinken en past goed bij salades, visgerechten of uiteraard als aperitief.