Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Lagrein

1 product
Sorteer op

De lekkerste Lagrein Rose

De lekkerste Lagrein Rose vindt u in ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Profiteer van het voordeel van online bestellen. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- is de bezorging in Nederland gratis. In samenwerking met een grote pakketdienst wordt uw bestelling bij u aan huis geleverd. Wij gebruiken speciale verzenddozen die tevens door de pakketdienst zijn goedgekeurd voor het vervoeren van wijnen. De dozen zijn extra stevig en ze zijn voorzien van een vakverdeling. Hierdoor beperken we mogelijke schades tijdens het transport zoveel mogelijk. In ons assortiment vindt u enkel kwalitatief hoogwaardige wijnen waaronder de lekkerste Lagrein rose. Wij kunnen extra besparen op fysiek winkelpersoneel of op fysieke etalagekosten, aangezien wij een webshop zijn. Hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden en daar profiteert u van mee. Tevens hebben wij goede banden met onze leveranciers en volgen wij de landelijke ontwikkelingen en trends op de voet, waardoor wij scherp kunnen inkopen.

Kenmerken Lagrein Rose

Eén van de kenmerken van Lagrein Rose is dat de Lagrein een druivensoort is met voornamelijk rode wijn afkomstig uit Zuid-Tirol in Noord Italië. Deze druif is verwant aan de meerdere druiven waaronder de Syrah en de Pinot Noir. De oorsprong van de druif ligt in Trentino.

Herkomst Lagrein Rose

De herkomst van Lagrein Rose is in het Noord-Italiaanse Zuid-Tirol. De Lagrein druiven zijn afkomstig van wijngaarden die gelegen zijn in een heuvelachtig gebied, waarin de optimale omstandigheden zijn voor de perfecte rijping.

Castel Firmian Lagrein Rosato

Castel Firmian Lagrein Rosato is één van de soorten die wij in ons assortiment hebben. Een absolute topper. Castel Firmian Lagrein Rosato is een frisse en fruitige wijn die erg lekker is bij Aziatische gerechten, schaal & schelpdieren of bij visgerechten. Deze rose wordt gemaakt van de Lagrein druif. Het lekkerst is om de Castel Firmian Lagrein Rosato gekoeld te drinken.