Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Malbec

8 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 8,10 Normale prijs € 9,30
Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 7,45 Normale prijs € 8,65
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95

De lekkerste Rose Malbec

De lekkerste Rose Malbec vindt u in ons assortiment bij Budgetwijnen.nl. Ontdek de beste Malbec Rose tegen zeer scherpe prijzen.

Kenmerken Rose Malbec

Eén van de kenmerken van Rose Malbec is dat de Malbec druif afkomstig is uit Frankrijk. Over het algemeen worden hier rode wijnen van gemaakt, maar hiervan worden tevens prachtige rose wijnen gemaakt.

Soorten Rose Malbec

Bij Budgetwijnen vindt u enkele soorten Rose Malbec zoals de La Linda Rose Malbec, Phebus Malbec Rose, De Bortoli Rose en de Andeluna 1300 Malbec Rose. La Linda Rose Malbec is afkomstig uit het Argentijnse Mendoza gebied en wordt gemaakt van Malbec druiven. Deze frisse en fruitige rose is heerlijk om als aperitief te drinken en past erg goed bij borrelhapjes en tapas. Phebus Malbec Rose komt tevens uit het Argentijnse Mendoza gebied en is erg lekker bij borrelhapjes, visgerechten en tapas. De Bortoli Rose is afkomstig uit Australië en deze rose bestaat uit een blend van Malbec druiven samen met Cabernet Sauvignon druiven. Heerlijk om te drinken bij salades, borrelhapjes en pizza & pasta gerechten. Andeluna 1300 Malbec Rose is een volle en ronde rose, gemaakt van de Malbec druif en afkomstig uit het Argentijnse Mendoza gebied. Deze wijn past erg goed bij een kaasplankje, bij tapas en bij diverse visgerechten.

Herkomst Rose Malbec

De herkomst van Rose Malbec is in principe Frankrijk, althans als we kijken naar de Malbec druif. Echter is het met name Argentinië die de van de Malbec druif verwerkt in rose wijnen. Maar liefst 75% van de wijnen, worden in Argentinië van de Malbec druif gemaakt. Aangezien het klimaat in Argentinië heel anders is dan Frankrijk zorgt dit voor hele andere wijnen. Aangezien de wijngaarden in Argentinië hoger gelegen zijn dan in Frankrijk betekent dit dat er meer UV straling op de druiven komt waardoor de druif dikker is en de tannines veel rijper zijn dan bijvoorbeeld in Frankrijk.