Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Kamptal

1 product
Sorteer op

De lekkerste Oostenrijkse Rose uit Kamptal

Voor de lekkerste Oostenrijkse Rose uit Kamptal bent u bij Budgetwijnen.nl aan het juiste adres. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- bij Budgetwijnen is de bezorging gratis (binnen Nederland). In samenwerking met een grote pakketaanbieder leveren wij bij u aan huis en maken wij gebruik van speciale (extra stevige) verzenddozen met een vakverdeling. Hierdoor kan uw bestelling zo veilig mogelijk getransporteerd worden.

Soorten Oostenrijkse Rose uit Kamptal

Van de soorten Oostenrijkse Rose uit Kamptal hebben wij de Allram Rose Blauer Zweigelt in ons assortiment. Deze frisse en fruitige rose wordt gemaakt van de Blauer Zweigelt druif en past erg goed bij diverse gerechten zoals bij gevogelte, salades en schaal & schelpdieren. Het lekkerst is om Oostenrijkse Rose uit Kamptal gekoeld te drinken.

Kenmerken Oostenrijkse Rose uit Kamptal

Eén van de kenmerken van Oostenrijkse Rose uit Kamptal is onder andere dat de wijngaarden in dit gebied gelegen zijn langs de steile overs van de rivier de Kamp (die dwars door dit gebied heen loopt). Met een gevarieerde bodemsamenstelling is er een variatie in wijnen die hier geproduceerd wordt. Tevens is het Oostenrijkse Kamptal een toeristische trekpleister, aangezien in dit gebied eeuwenoude wijnkelders zijn.