Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Portugal

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 11,75 Normale prijs € 13,50
Speciale prijs € 6,69 Normale prijs € 7,70

De lekkerste Portugese rose

Bent u op zoek naar de lekkerste Portugese rose? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Vanwege de nauwe contacten met onze leveranciers en door het nauwlettend volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen zijn wij in staat zeer scherp te kunnen inkopen. Daarnaast zijn wij een webshop en hebben we geen extra kosten voor wat betreft fysiek winkelpersoneel of etalagekosten. Hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden en bieden wij scherpe prijzen aan, waarvan u tevens profiteert. Uiteraard is het van belang om thuis een goede bewaarplek te hebben voor de lekkerste Portugese rose. Dit betekent het liefst in een donkere koele ruimte, zoals een kelder of opbergkast. Het lekkerst is om rose koud te drinken.

Soorten rose uit Portugal

Er zijn diverse soorten rose uit Portugal, echter zijn het voornamelijk de witte wijnen, rode wijnen en mousserende wijnen die hier geproduceerd worden, waarmee de rose wijnen in mindere mate. De rose wijnen die hier geproduceerd worden zijn van de beste kwaliteit die wij in ons assortiment aanbieden.

Wijngebieden Portugese rose

Er zijn niet heel veel wijngebieden van Portugese rose. Echter is de Portugese rose, die hier rosado wordt genoemd vaak donkerder van kleur, zowel krachtiger als kruidiger van smaak dan de rose wijnen afkomstig uit Spanje of Frankrijk.

Portugal rose bestellen bij Budgetwijnen

Wilt u rose bestellen uit Portugal? Dat kan eenvoudig en voordelig bij Budgetwijnen.nl. Bekijk ons assortiment en profiteer van de scherpe prijzen. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- vervallen de bezorgkosten binnen Nederland. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die de wijnen bij u aan huis levert. Zodra het pakket bij ons weg gaat ontvangt u van de pakketaanbieder automatisch de track en trace code waarmee u het pakket kunt volgen. Hierin staat tevens wanneer en hoe laat u het pakket kunt verwachten. Wij hebben hiervoor speciale verzenddozen die per 6 flessen, 9 flessen, 12 flessen of 18 flessen verstuurd kunnen worden. Deze dozen zijn extra stevig en zijn voorzien van een vakverdeling om tijdens het transport schade zoveel mogelijk te beperken.