Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Valencia

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 24,95
Normale prijs € 27,95
Speciale prijs € 12,50
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 5,80
Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,95
Normale prijs € 6,85

De lekkerste Valencia Rose

De lekkerste Valencia Rose vindt u in onze webshop. Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies uw favoriete Valencia Rose uit. Heerlijk om van te genieten op een zonnig terras tijdens de heerlijke zomerse temperaturen. Het lekkerst is om de Valencia Rose gekoeld te drinken zoals dat in Valencia tevens het geval is. Erg lekker ook om te eten naast typische gerechten uit Valencia zoals Paella waar dit gebied bekend om staat. Creëer uw eigen Valencia thuis met deze prachtige Rose, gezellig met familie, vrienden en bekenden.

Soorten Valencia Rose

Uiteraard zijn er verschillende soorten Valencia Rose. Bijvoorbeeld Sovinos V Rose die zowel in een normale fles als in een Magnum (1,75 liter) fles variant verkrijgbaar is. Deze Rose wordt gemaakt van de Bobal en Merlot druif. Tevens hebben we de Hoya de Cadenas, Nebla Verdejo, Sierra Salinas en Marques del Turia.

Kenmerken Valencia Rose

Eén van de kenmerken van Valencia Rose is het unieke karakter dat deze Rose heeft vanwege het microklimaat met mediterrane invloeden. Valencia Rose heeft een zuiver bouquet met aroma’s van bloemen en rood fruit. Valencia Rose is intens van smaak met daarin een prachtige balans van rood fruit met frisse zuren en een subtiele zoetheid.

Rose Valencia bestellen bij Budgetwijnen.nl

Rose Valencia bestellen bij Budgetwijnen.nl is gemakkelijk en voordelig. Bekijk ons assortiment en maak een keuze uit de hoeveelheid. Vervolgens gaat u naar het winkelwagentje en kunt u de bestelling afronden nadat u uw adres en factuurgegevens heeft ingevuld. Naast dat wij onze kwaliteitswijnen zeer scherp aanbieden werken wij tevens met staffelkortingen. Dit betekent dat uw afname bij 12 flessen toeneemt ten opzichte van 6 flessen en dit loopt verder op bij afname van 18 flessen. Tevens werken wij samen met een vaste pakketdienst die ervoor zorgt dat uw pakket bij u aan de deur thuis wordt afgeleverd. Kortom u hoeft uw huis niet eens meer uit voor het bestellen van Rose Valencia. Indien u specifieke vragen heeft kunt u zich wenden tot de klantenservice die van maandag tot en met vrijdag zowel via e-mail als telefonisch tot uw beschikking staan.