Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tempranillo

20 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,39
Normale prijs € 7,35
Speciale prijs € 7,90
Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 17,60
Normale prijs € 18,95
Speciale prijs € 7,60
Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 7,60
Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 14,75
Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 5,75
Normale prijs € 6,50
Speciale prijs € 6,90
Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 7,20
Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 5,75
Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 8,19
Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 9,20
Normale prijs € 10,60
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 5,49
Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 6,70
Normale prijs € 7,75
Speciale prijs € 11,90
Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 7,65
Normale prijs € 8,80

Tempranillo rose bestellen

Wilt u Tempranillo rose bestellen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment op www.budgetwijnen.nl waarin u de beste kwaliteitswijnen vindt van onder andere Tempranillo rose. Aangezien wij een webshop zijn hebben wij geen extra kosten voor wat betreft winkelpersoneel of etalagekosten. Hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden en tevens door de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de trends en ontwikkelingen, bieden wij onze kwaliteitswijnen scherp aan. Wij werken samen met een vaste pakketdienst die uw bestelling aan huis levert. Daarnaast werken wij met staffelkortingen waardoor uw voordeel verder kan oplopen bij afname van meerdere hoeveelheden. Uiteraard is het wel belangrijk om thuis een goede wijnopslag te hebben zodat u uw favoriete Tempranillo rose het langst en best kunt bewaren.

Kenmerken Tempranillo rose

Eén van de kenmerken van Tempranillo rose is dat deze wijn gemaakt wordt van de Spaanse Tempranillo druif. De Tempranillo druif is een blauwe druivensoort met een dikke schil en groeit het best op hoger gelegen gronden en kan tevens tegen een warm klimaat. Indien de bedoeling is om veel zuur, elegantie en aroma’s te creëren is een koeler klimaat nodig. Om echter een dikke schil te krijgen voor de intense kleur en hoge suikergehaltes is juist warmte nodig. De Tempranillo gedijt het best in het binnenland van Spanje op hoger gelegen vlaktes. De dagen zijn overdag warm en ’s nachts koelt het voldoende af waardoor de Tempranillo druif het best gedijt.

Herkomst Tempranillo rose

Zoals u wellicht al weet ligt de herkomst van Tempranillo rose in Spanje en wordt daar ook wel de koning van het land genoemd. Het meest waarschijnlijk is dat de herkomst van Tempranillo rose in het Spaanse Navarra en Rioja gebied ligt. In ons assortiment vindt u zowel biologische zoals het Spaanse Clearly Organic, Campo Bio, The Green Wine Company en Ortiga, als alcoholvrije biologische Tempranillo rose van bijvoorbeeld het Duitse NOA. Daarnaast vindt u bij ons de alcoholvrije Aldea uit Spanje. Erg populair is de Spaanse Confidencia Tempranillo Rosado Rose, Condesa de Leganza Rosado, Sierra Salines Bobal Rose en Crin Roja Rosado Rose.