Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Royalty Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Royalty Vodka is een kristalheldere en schone vodka met subtiele smaken van verse Citrus en een vleugje graan in de neus. De vodka heeft een soepel mondgevoel met zachte zoetheid en Citrus. De vodka heeft een lange afwerking.

minus plus
  • Koop 6 voor € 14,45
  • Koop 12 voor € 14,15
  • Koop 18 voor € 14,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Royalty Vodka 0,70LTR

De Royalty Vodka is een kristalheldere en schone vodka met subtiele smaken van verse Citrus en een vleugje graan in de neus. De Nederlandse vodka heeft een soepel mondgevoel met zachte zoetheid en Citrus. De vodka heeft een lange afwerking.

Vorstelijke elegantie in elke druppel

Royalty Vodka is niet zomaar een vodka, het is een symbool van vorstelijke elegantie en verfijning. Deze premium vodka biedt een buitengewone helderheid en zuiverheid. Het heeft een zachte en zijdeachtige textuur, met een subtiele zoetheid en een vleugje graan. Elke slok is verfijnd en evenwichtig, waardoor het de ideale keuze is voor liefhebbers van hoogwaardige vodka. Royalty Vodka wordt gemaakt van de beste graanalcohol en gezuiverd water, wat resulteert in een vodka van onberispelijke kwaliteit en smaak.

Royalty Vodka puur of in de mix

Royalty Vodka kan puur worden genoten, met ijs of als basis voor klassieke en eigentijdse cocktails. Het is de perfecte keuze voor mensen die streven naar de ultieme vodka-ervaring. Op zoek naar Rode Vodka? Probeer dan de Royalty Red Vodka. Een heerlijke vodka die is ingevuld met de fijne smaak van sloebessen.

Royalty 

Royalty werd in 1993 opgericht om de consument een koninklijke ervaring van premium kwaliteit vodka en gearomatiseerde drankjes te geven. Door de jaren lange ervaring en vakmanschap kan Royalty de unieke smaken garanderen. De vodka’s zijn puur, glad en vol van smaak. Het is een toegankelijke vodka. Royalty Vodka valt onder Hooghoudt Distillers. Bij Hooghoudt geloven ze in de toekomst van jenever, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar jenever maak je niet zomaar. Het is een gelaagd product en kent een complex, bijzonder en verfijnd proces. En juist dat maakt het zo interessant. Ze variëren met gelagerde moutwijnen, graanalcohol en componeren met kruiden, vruchten en specerijen. Met dank aan pioniers Hero Jan en Grietje Hooghoudt en alle verkregen kennis over het mooie en complexe distilleerproces, werkt inmiddels de vierde generatie Hooghoudt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Royalty Vodka. 

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Royality
Land Nederland
Artikelnummer 20170354F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op