Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Saint James Royal Ambre Rhum Agricole 0,70LTR

(0 reviews)

Saint James Royal Ambre Rhum Agricole is een heerlijke "Dark Rum". Deze rum is afkomstig uit Martinique en heeft 2 jaar gerijpt op eikenhout. Het karakter van de rum is fruitig met tonen van nootmuskaat, kaneel, eikenhout, vanille en geroosterde noten. Deze rum kan gebruikt worden in diverse cocktails en mixdranken.

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,35
  • Koop 12 voor € 18,75
  • Koop 18 voor € 18,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Saint James Royal Ambre Rhum Agricole 0,70LTR

Saint James Royal Ambre Rhum Agricole wordt gemaakt van 100% puur rietsuikersap. De suikerriet die gebruikt is, wordt verbouwd in Martinique. Na de distillatie heeft de rum 2 jaar gerijpt in eikenhouten vaten om aroma's en smaken te ontwikkelen.De rum heeft een fruitig karakter met hints van kaneel en nootmuskaat. Tonen van eikenhout, vanille en geroosterde noten geven wat extra body. Een uitstekende rum om te gebruiken in diverse cocktails en mixdranken.

Martinique's Gouden Erfgename

Als een gouden erfgename uit Martinique, is Saint James Royal Ambre Rhum Agricole een eerbetoon aan de weelderige suikerrietvelden en de ambachtelijke distillatietechnieken van het eiland. De rum belichaamt het karakter van Martinique. Bewonder de geelgouden tint van deze rum, een voorbode van de diepte en complexiteit die binnenin schuilgaan. De kleur getuigt van het gebruik van vers geperst suikerrietsap, een kenmerk van authentieke Rhum Agricole. Laat je betoveren door het intens aromatische boeket van Saint James Royal Ambre. Fruitige tonen vermengen zich met hints van vanille en geroosterde noten, waardoor een uitnodigende geur ontstaat die de zintuigen prikkelt.

Perfect voor Sippen of Cocktails

Geniet van deze rum puur om de complexe lagen volledig te waarderen, of gebruik het als basis voor premium cocktails. Het veelzijdige karakter maakt Saint James Royal Ambre geschikt voor verschillende drinkgewoonten.

Saint James Rum

De distilleerderij Saint James is een distilleerderij die, zoals de typische uitdrukking uit Martinique het zegt, “rookt” of die, met andere woorden nog steeds actief is. De rum van Saint James wordt verkregen door de gisting en distillatie van zuiver suikerriet sap en daarmee voldoet deze rum geheel aan de strikte normen van de herkomstbenaming "Rhum Agricole Martinique". Met zijn 300 ha. geheel rondom de distilleerderij wordt ieder jaar meer dan 3 miljoen liter rum geproduceerd. Het suikerriet wordt gepland aan de oostelijke kant van de berg Montagne Pelée. Het is van exceptionele kwaliteit door de ideale geografische en geologische ligging.

Maak ook kennis met de overige dranken van Saint James Rum

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Saint James
Land Martinique
Artikelnummer 20170136F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op