Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Savian wijnen

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 10,19 Normale prijs € 11,70
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75

Savian wijnen

Biologische Savian wijn

De biologische wijnen van Savian zijn afkomstig uit Italië van een moderne DOC (Authenticated Origin) wijnmakerij uit Venetië. Het wijnhuis is begonnen in 1925 met 4 hectare grond. De bodem van de wijngaarden bevatten kalkhoudende klei, rijk aan ondiep carbonaat en hebben zich inmiddels uitgebreid tot een gebied van maar liefst 42 hectare! De wijnen worden sinds 1993 met biologische landbouwmethoden geproduceerd en genieten van het perfecte klimaat tussen de rivieren Livenza en Tag Parliamento, waar de provincies Venetië, Pordenone en Treviso samenkomen. De druiven kunnen hier perfect rijpen met mooie wijnen tot gevolg.

Savian Pinot Grigio Venezia

Savian Pinot Grigio Venezia is een biologische witte wijn afkomstig van wijngaarden uit Italië. De kleur van de wijn oogt lichtgeel tot een zandkleur en het bouquet en de smaak van deze wijn zijn licht fruitig met een lichte noot van amandelen. Savian Pinot Grigio Venezia is harmonieus en zacht, licht bitter, oprecht en zuiver en drinkt bijzonder aangenaam weg.

Savian wijn bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Savian wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!