Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Schermer Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Schermer Dry Gin is een small batch dry gin gemaakt van 17 botanicals. Deze gin is kruidig en daarom ideaal om te serveren met rozemarijn, limoen, Fever Tree Indian Tonic en ijsblokjes, dragon, sinaasappel, Fever Tree Mediterranean Tonic en ijsblokjes, vierkante trekdrop, laurier, tonic en ijsblokjes, verse gember, Ginger Ale en ijsblokjes. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 22,10
  • Koop 12 voor € 21,50
  • Koop 18 voor € 21,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Schermer Dry Gin 0,70LTR

Schermer Dry Gin is een small batch dry gin gemaakt van 17 botanicals. Deze gin is kruidig en daarom ideaal om te serveren met rozemarijn, limoen, Fever Tree Indian Tonic en ijsblokjes, dragon, sinaasappel, Fever Tree Mediterranean Tonic en ijsblokjes, vierkante trekdrop, laurier, tonic en ijsblokjes, verse gember, Ginger Ale en ijsblokjes. Uiteraard is Schermer Dry Gin ook heerlijk om puur van te genieten.

Nederlandse Gin voor Fijnproevers

Schermer Dry Gin, gepresenteerd in een elegante fles van 0,70 liter, is een verfijnde Nederlandse gin die de kunst van distillatie viert. Deze gin, doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde botanicals, biedt een smaakvolle reis voor de veeleisende fijnproever. Laat je betoveren door de aromatische complexiteit van Schermer Dry Gin. Frisse tonen van jeneverbessen worden aangevuld met kruidige accenten van koriander en verfrissende citrusnoten, wat resulteert in een uitnodigend aroma dat de zintuigen prikkelt.

Evenwichtige en Verfrissende Smaak

De smaak onthult een evenwichtige en verfrissende harmonie van botanicals. Jeneverbessen voeren de boventoon, terwijl de subtiele kruidigheid en citrusfrisheid de gin een karaktervolle en veelzijdige smaak geven. Schermer Dry Gin is ideaal voor het bereiden van verfijnde cocktails. Van een klassieke Gin & Tonic tot creatieve mixcreaties, deze gin voegt een smaakvolle dimensie toe aan elke drank.

Schermer Gin 

Schermer Dry Gin is afkomstig van Schermer, de destilleerderij is inmiddels overgenomen door de kinderen van Paul Robert Blom, en er wordt sinds 1782 gedestilleerd. Tot een eeuw geleden zat gin in het huisgemaakte assortiment. Daarna zijn ze ermee gestopt, waarom is onduidelijk. Nu is deze geweldige gin terug op de markt. De gin is soepel of krachtig dit is afhankelijk van welke tonic je gebruikt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Schermer Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Schermer
Land Nederland
Artikelnummer 20170205F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op