Schermer Moutwijn Jenever 0,70LTR

Schermer Moutwijn Jenever is niets voor niets verkozen als beste Nederlandse Jenever. Een mooie transparante Jenever met heerlijke aroma's van de jeneverbes vermengd met gember. In de smaak komt graan, tarwe en mout heerlijk naar voren.
€ 19,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170947

Schermer Moutwijn Jenever 0,70LTR

Schermer Moutwijn Jenever is niets voor niets verkozen als beste Nederlandse Jenever. Een mooie transparante Jenever met heerlijke aroma's van de jeneverbes vermengd met gember. In de smaak komt graan, tarwe en mout heerlijk naar voren. 

Schermer & Zoon 

Sinds 1782 staat Schermer & Zoon officieel te boek als distilateur en likeurstoker, maar zijn ook importeur van wijnen uit diverse landen. Schermer is een van de oudste en laatste onafhankelijke distilleerderijen van Nederland. Met eeuwenoude, traditionele recepturen wordt in de distillerderij op authentieke wijze geproduceerd, maar natuurlijk wel naar moderne maatstaven! Na 6 generaties Schermer, nam Paul Robert Blom samen met zijn vrouw Joke Blom-Wennink in 1982 het bedrijf over, waar Paul in 1965 in dienst was getreden.

Met de oorspronkelijke recepturen en de gevestigde naam, geniet Schermer regionaal en nationaal reeds grote bekendheid en faam.

Meer informatie
Categorie Jonge Jenever
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 35%
Merk Schermer
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Schermer Moutwijn Jenever 0,70LTR
Uw waardering