Sella Mosca Terre Bianche Torbato

Sella & Mosca Terre Bianche Torbato

Sella Mosca Tanca Farra Alghero Cabernet Sauvignon

Sella & Mosca Tanca Farra Alghero Cabernet Sauvignon

Sella & Mosca Cannonau di Sardegna Reserva

Sella & Mosca Cannonau di Sardegna Riserva is diep granaatrood van kleur met een zacht bruine rand. Hij heeft een complex en stevig aroma, rijp, fruit, bloemig, vanille en fijne specerijen.

Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 12,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1801321
  • Koop 6 voor € 11,75 per fles
  • Koop 12 voor € 11,45 per fles
  • Koop 18 voor € 11,25 per fles

Sella & Mosca Cannonau di Sardegna Riserva is diep granaatrood van kleur met een zacht bruine rand. Hij heeft een complex en stevig aroma, rijp, fruit, bloemig, vanille en fijne specerijen. Warm, soepel en geconcentreerd van smaak, mooi gestructureerd met zachte tannines en een gave afdronk. 

Wijnhuis Sella & Mosca

Sella & Mosca ligt op het eiland Sardinië. Het eiland heeft een eigen, unieke positie, halverwege Italië en Spanje. Ook de wijnen van Sardinië hebben een heel eigen stijl, met een hoofdrol voor druivenrassen als de Vermentino en de Cannonau. Ingenieur Sella en advocaat Mosca uit Piemonte besloten in 1899 een wijnbedrijf te beginnen. Binnen enkele jaren hadden ze een aantal weilanden in bloeiende wijngaard omgetoverd. Het wijngoed van Sella & Mosca, gelegen bij Alghero, in het noordwesten van Sardinië, is 650 ha. groot. Het klimaat is zeer geschikt voor de wijnbouw: mediterraan, met een flink verschil tussen dag- en nachttemperatuur. Het noordelijke deel heeft een bodem van vulkanische oorspron, het zuiden overwegend kalkoudende en zanderige bodems. 

Meer informatie
Alcoholpercentage 14,0%
Spijscombinatie N.V.T.
Drinkmoment(en) N.V.T.
Inhoud 75 cl.
Wijnland Italië
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Sella & Mosca Cannonau di Sardegna Reserva
Uw waardering