Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Shine

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 4,19 Normale prijs € 4,80
Speciale prijs € 4,19 Normale prijs € 4,80

Shine

Een wijn die altijd past

Of je nu een feestje geeft of gewoon wilt genieten van een heerlijke cocktail, Shine Kir Royale is een geweldige keuze. De verfrissende en sprankelende smaken zorgen voor een luxueuze ervaring die doet denken aan de prachtige Franse Riviera. Kies voor Shine Kir Royale en laat jouw smaakpapillen genieten van een onvergetelijke ervaring.

Naast de Kir Royale mag je de Shine Hugo Typ ook niet vergeten; een zomerse cocktail. Deze wordt voornamelijk in Noord-Italië gedronken en is sinds 2010 erg bekend geworden in Europa. De smaak is verfrissend en sprankelend, met een fruitige smaak van vlierbloesem en een vleugje mint.

Maak jouw feest compleet met de verfrissende smaak van Shine

Shine uit Duitsland is bedacht door de toenmalige burgermeester van 1945 tot 1968 in Dijon, genaamd Canon Kir. Hij hield ervan om zijn witte wijnen te mixen met zwarte bessen likeur. Dit deed hij om de plaatselijke en soms wat zure wijnen wat zoeter te laten smaken. Omdat hij zelf erg enthousiast wat over het drankje werd het als officiële aperitief aangeboden op het gemeentehuis. Het werd Kir Royal genoemd als er champagne werd gebruikt en het werd Kir genoemd als het een mengsel was met wijn. Tot op de dag van vandaag wordt Kir Royal in plaats van champagne gedronken.