Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Siebrand Limoncello 0,70LTR

(0 reviews)
Siebrand Limoncello is een heerlijke citroenlikeur. Dat is pas echt het hele jaar door optimaal genieten, met deze traditionele citroenlikeur!
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,55
  • Koop 12 voor € 9,25
  • Koop 18 voor € 9,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Siebrand Limoncello 0,70LTR

Siebrand Limoncello is een heerlijke citroenlikeur. Dat is pas echt het hele jaar door optimaal genieten, met deze traditionele citroenlikeur! Siebrand Limoncello nodigt je uit om te genieten van de magie van de Italiaanse zon in elk glas. Heerlijk verkwikkend, verfrissend en vol van smaak. Salute!

Verfrissende Citrusexplosie

Siebrand Limoncello is een heerlijke likeur die je smaakpapillen trakteert op een verfrissende explosie van citrusaroma's. De likeur wordt vervaardigd met zongerijpte citroenen, zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke zoetheid en pittige citruskarakteristieken te behouden. Bij het openen van de fles omarmt je direct een zonnige geur, doordrenkt met de levendige en frisse tonen van versgeperste citroenen. De smaakbeleving is uitzonderlijk zacht met een perfecte balans tussen de helderheid van citroen en een subtiel vleugje zoetigheid.

Limoncello; Italiaanse oorsprong

Limoncello vindt zijn oorsprong aan de prachtige Amalfikust en het eiland Capri in Zuid-Italië. De likeur wordt traditioneel gemaakt met citroenen die groeien in deze regio. Het zachte klimaat en de vruchtbare grond dragen bij aan de unieke smaak van Limoncello. De basis van Limoncello bestaat uit citroenschillen die worden geweekt in pure alcohol om de citroensmaak te extraheren. Dit mengsel wordt vervolgens gezoet met suikersiroop om de zoetheid van de likeur te bereiken. Water wordt toegevoegd om de alcoholgehalte te verlagen.

Siebrand

Siebrand is producent van alcoholhoudende en alcoholvrije dranken onder Siebrand label. Siebrand levert deze dranken aan supermarkt organisaties in de levensmiddelenbranche, slijterijen en aan de (horeca) groothandel in binnen en buitenland. Ontdek ook de overige dranken van Siebrand.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Siebrand
Land Nederland
Artikelnummer 20171025F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op