Sir Edmond Gin 0,70LTR

Sir Edmond Gin is een evenwichtige gin die geproduceerd wordt met veel inspanning. De gin wordt gemaakt door een selectie van fijne rauwe planten, de beste botanische planten worden wereldwijd gepakt.
Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 36,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170207

Sir Edmond Gin is een evenwichtige gin die geproduceerd wordt met veel inspanning. De gin wordt gemaakt door een selectie van fijne rauwe planten, de beste botanische planten worden wereldwijd gepakt. Deze botanische planten worden op zorgvuldige en unieke manier geselecteerd hierdoor creëert men een unieke en delicate formule. De pure essentie komt terug in het recept. Het is een gladde en harmonieuze gin en vooral, anders. Het is een doorlopend avontuur zonder grenzen als u deze gin drinkt.

Sir Edmond

Sinds enkele jaren heeft Nederland officieel haar eerste onalledaagse gin merk, genaamd Sir Edmond Gin. Door de toevoeging van vanille is het de allereerste vanille infused gin, wat leidt tot een ongebruikelijke fluweelzachte smaak en licht gouden kleur. Voor het verwezenlijken van Sir Edmond Gin was ambitie en tijd nodig, waardoor er ruim een jaar besteed is aan de ontwikkeling. De gin is gedestilleerd uit jeneverbes, kardemom, kaneel, gember en engelwortel en vervolgens infused met vanille. Dit allen resulteert in een exceptionele expressie: zacht, verfijnd en delicaat.
Edmond Albius, waar de naam van de gin op geïnspireerd is, was een plantagewerker die in 1841 op 12-jarige leeftijd op het eiland Réunion een ongebruikelijke handmatige vaardigheid bedacht om de vanille orchidee te bestuiven. Edmonds handmatige bestuivingsvaardigheid wordt vandaag de dag nog steeds toegepast voor de wereldwijde productie van vanille. De beste vanille die beschikbaar is op de markt komt vandaag de dag van het eiland Réunion, ook wel bekend als Bourbonvanille.

Maak ook kennis met de overige dranken van Sir Edmond

Meer informatie
Categorie Zacht & Zoet
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Sir Edmond
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Sir Edmond Gin 0,70LTR
Uw waardering