Smirnoff Black Vodka 1LTR

De Smirnoff Black Vodka heeft zijn rijke, lichtzoetige smaak te danken aan destillatie in gigantische ketels, de vandaag de dag nog steeds gebruikt worden om de authentieke smaak te waarborgen. 
De Smirnoff Black Vodka is zeer betaalbaar voor een premium wodka. De wodka heeft een natuurlijke graansmaak en een licht fruitig karakter.

Normale prijs € 20,95 Speciale prijs € 18,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170371

De Smirnoff Black Vodka heeft zijn rijke, lichtzoetige smaak te danken aan destillatie in gigantische ketels, de vandaag de dag nog steeds gebruikt worden om de authentieke smaak te waarborgen. De Smirnoff Black Vodka is zeer betaalbaar voor een premium wodka. De wodka heeft een natuurlijke graansmaak en een licht fruitig karakter.

Smirnoff

Smirnoff Vodka smaakt anders dan alle andere dranken. Dit wordt veroorzaakt doordat het werd gefilterd met houtskool afkomstige van de schors van berk. Het wordt zelfs zo goed gefilterd dat Smirnoff één van de beste Vodka's is op dit moment. De tsaren en militairen van destijds dronken graag Smirnoff, de verkoop steeg. Vladimir Smirnov werd in 1875 geboren en zette het levenswerk van zijn vader voort. In 1917 werd de productie echter stil gelegd. Tijdens de Oktoberrevolutie kwamen bolsjewieken aan de macht en moesten private bedrijven sluiten. In 1919 kwam de productie geheel stil te liggen. De productie begon in 1925 opnieuw om de familienaam eer aan te doen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Smirnoff

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Smirnoff Black Vodka 1LTR
Uw waardering