Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Smirnoff Blue Strength Vodka 1LTR

(0 reviews)

Smirnoff Blue Strength Vodka is de superieure variant van de Smirnoff Familie, het is een variant die bekend staat om zijn kwaliteit en sterkte. Deze vodka wordt driemaal gedestilleerd en gefilterd door geactiveerde kool. Deze procedure zorgt voor een schone, heldere vodka. De vodka is zoet en sterk met een vleugje vanille. De drank is heerlijk in combinatie met limonade.

minus plus
  • Koop 6 voor € 21,80
  • Koop 12 voor € 21,20
  • Koop 18 voor € 20,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Smirnoff Blue Strength Vodka 1LTR

Smirnoff Blue Strength Vodka is de superieure variant van de Smirnoff Familie, het is een variant die bekend staat om zijn kwaliteit en sterkte. Deze vodka wordt driemaal gedestilleerd en gefilterd door geactiveerde kool. Deze procedure zorgt voor een schone, heldere vodka. De vodka is zoet en sterk met een vleugje vanille. De drank is heerlijk in combinatie met limonade. De verpakking straalt frisheid uit. De vodka heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Intens, Puur en Krachtig

Smirnoff Blue Strength Vodka, gepresenteerd in een indrukwekkende fles van 1 liter, is een uitzonderlijke expressie van de befaamde Smirnoff-wodka. Met zijn opvallende blauwe label belichaamt deze vodka een krachtige en pure ervaring, perfect voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, onverdunde vodka. Smirnoff Blue Strength Vodka belooft een intense en zuivere smaakbeleving. De vodka wordt gedistilleerd tot een hogere sterkte, waardoor de smaken en de karakteristieke gladheid van Smirnoff nog intenser naar voren komen.

Amerikaanse trots in elke druppel

Ontdek de ware essentie van Amerikaanse trots in elke slok van Amerikaanse Vodka. Gemaakt met ongeëvenaard vakmanschap en doordrenkt met de innovatieve geest van het land, vertegenwoordigt deze vodka de perfecte combinatie van zuiverheid en gedurfde smaak. Amerikaanse Vodka staat garant voor kwaliteit, met gebruik van de fijnste ingrediënten en een zorgvuldig destillatieproces. Elke fles belichaamt het streven naar perfectie en de Amerikaanse toewijding aan excellentie. De bron van Amerikaanse Vodka's zuiverheid ligt in de kwaliteit van het water dat wordt gebruikt in het productieproces. Afkomstig uit Amerikaanse bronnen, draagt dit water bij aan de verfrissende en zuivere smaak van de vodka.

Smirnoff

De legende van Smirnoff is begonnen in het grote Rusland. Het bijzondere recept is ontsnapt aan de Russische revolutie. De erfgenaam slaagde erin om de Vodka een nieuw leven in te blazen. Smirnoff is uitgegroeid tot een van de meest geliefde vodka-merken wereldwijd, verkocht in meer dan 130 landen. Het merk staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, resulterend in vodka's die puur en smaakloos zijn, waardoor ze perfect zijn als basis voor cocktails en mixdrankjes.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Artikelnummer 20170360G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op