Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Smirnoff Ice Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Smirnoff Ice Vodka is een gemixte vodkadrank. De drank is gemaakt van No.21 Vodka met de klassieke smaak van limoen, hierdoor krijgt deze Smirnoff zijn eigentijdse smaak. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 4,65
  • Koop 12 voor € 4,55
  • Koop 18 voor € 4,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Smirnoff Ice Vodka 0,70LTR

De Smirnoff Ice Vodka is een gemixte vodkadrank. De drank is gemaakt van No.21 Vodka met de klassieke smaak van limoen, hierdoor krijgt deze Smirnoff zijn eigentijdse smaak. De vodka komt oorspronkelijk uit Rusland van de familie Smirnov. De familie Smirnov vluchtte naar Amerika waar hij de Smirnoff aan de man wist te brengen. De Smirnoff is verkrijgbaar in een stijlvol flesje of in een longdrink. Het alcoholpercentage is 4%.

Frisse Smaakcombinaties

Smirnoff Ice combineert de subtiele zoetheid van vodka met verfrissende smaken, waardoor het een ideale keuze is voor liefhebbers van lichte en sprankelende dranken. Je kunt verwachten dat Smirnoff Ice Vodka een vleugje citrusachtige tonen heeft, waardoor het een verfrissend karakter krijgt. De smaak is evenwichtig en niet te overheersend. Met zijn bruisende karakter zorgt Smirnoff Ice voor een sprankelende sensatie op de tong. Het is perfect voor die momenten waarop je iets lichts en opwekkends wilt drinken.

Smirnoff Ice Vodka ijskoud genieten

Voor de beste ervaring wordt Smirnoff Ice Vodka gekoeld geserveerd. Of het nu op een zonnige dag is of tijdens een ontspannen avond, de koude verfrissing is altijd welkom. Experimenteer met Smirnoff Ice in verschillende mixologierecepten en ontdek nieuwe manieren om van deze vodka-mix te genieten. Zoals altijd geldt, geniet van Smirnoff Ice Vodka met verantwoordelijkheid. Drink met mate en geniet van de verfrissende smaken op de juiste manier. Proost!

Smirnoff

De legende van Smirnoff is begonnen in het grote Rusland. Het bijzondere recept is ontsnapt aan de Russische revolutie. De erfgenaam slaagde erin om de Vodka een nieuw leven in te blazen. Smirnoff is uitgegroeid tot een van de meest geliefde vodka-merken wereldwijd, verkocht in meer dan 130 landen. Het merk staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, resulterend in vodka's die puur en smaakloos zijn, waardoor ze perfect zijn als basis voor cocktails en mixdrankjes.

Ontdek ook de overige dranken van Smirnoff.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Artikelnummer 20170363F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op