Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Smirnoff Red Vodka 1LTR

(0 reviews)
Smirnoff Vodka wordt geproduceerd volgens één oud recept van Pjotr Arsenjevitch Smirnov. Het is een heldere vodka geïmplementeerd uit een zuivere combinatie van gedemineraliseerd water, omdat het wordt toegevoegd aan granen en andere ingrediënten, heeft vodka veel alcohol.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,85
  • Koop 12 voor € 17,25
  • Koop 18 voor € 16,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Smirnoff Red vodka 1LTR

Smirnoff Vodka wordt geproduceerd volgens één oud recept van Pjotr Arsenjevitch Smirnov. Het is een heldere Amerikaanse vodka geïmplementeerd uit een zuivere combinatie van gedemineraliseerd water, omdat het wordt toegevoegd aan granen en andere ingrediënten heeft vodka veel alcohol. Om de schoonst mogelijke vodka te creëren, wordt Smirnoff Vodka drie keer gedestilleerd en gefilterd in steenkool. Hierdoor wordt er een vodka gecreëerd middels het oude recept van Pjotr Arsenjevitsj. 

Een liter puur genot

Maak je drankervaring groots met het Smirnoff Red Vodka Literformaat. Deze royale fles belooft niet alleen een overvloed aan verfijning, maar ook een liter puur genot dat de normen van kwaliteit en smaak verhoogt. De onmiskenbare kwaliteit van Smirnoff Red wordt nog meer benadrukt in dit literformaat. Elke druppel getuigt van de zorgvuldige selectie van de beste ingrediënten en het vakmanschap dat het merk al generaties lang kenmerkt. Of je nu een feest organiseert of een intiem samenzijn hebt, het Smirnoff Red Vodka Literformaat voegt een vleugje grandeur toe aan elke gelegenheid. Creëer onvergetelijke momenten en deel de tijdloze smaak van deze wereldberoemde vodka met vrienden en familie.

Amerikaanse trots in elke druppel

Ontdek de ware essentie van Amerikaanse trots in elke slok van Amerikaanse Vodka. Gemaakt met ongeëvenaard vakmanschap en doordrenkt met de innovatieve geest van het land, vertegenwoordigt deze vodka de perfecte combinatie van zuiverheid en gedurfde smaak. Amerikaanse Vodka staat garant voor kwaliteit, met gebruik van de fijnste ingrediënten en een zorgvuldig destillatieproces. Elke fles belichaamt het streven naar perfectie en de Amerikaanse toewijding aan excellentie. De bron van Amerikaanse Vodka's zuiverheid ligt in de kwaliteit van het water dat wordt gebruikt in het productieproces. Afkomstig uit Amerikaanse bronnen, draagt dit water bij aan de verfrissende en zuivere smaak van de vodka.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1,5 liter of 3 liter biedt Smirnoff je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Smirnoff

De legende van Smirnoff is begonnen in het grote Rusland. Het bijzondere recept is ontsnapt aan de Russische revolutie. De erfgenaam slaagde erin om de Vodka een nieuw leven in te blazen. Smirnoff is uitgegroeid tot een van de meest geliefde vodka-merken wereldwijd, verkocht in meer dan 130 landen. Het merk staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, resulterend in vodka's die puur en smaakloos zijn, waardoor ze perfect zijn als basis voor cocktails en mixdrankjes.

Ontdek ook de overige dranken van Smirnoff.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Artikelnummer 20170365G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op