Smirnoff Red Vodka 1LTR

De Smirnoff Red Vodka is een authentiek recept van Pjotr Arsenjevitsj Smirnov. De wodka is een combinatie van puur, gedemineraliseerd water, het is een neutrale drank met een hoog alcoholgehalte, verkregen door graan en andere ingrediënten. De wodka wordt drie keer gedestilleerd. De mix wordt gefilterd door houtskool. De wodka wordt vandaag de dag nog steeds geproduceerd volgens het oude recept van Pjotr. Het is een heldere wodka met een expliciete smaak.

€ 13,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170365

De Smirnoff Vodka is een authentiek recept van Pjotr Arsenjevitsj Smirnov. De wodka is een combinatie van puur, gedemineraliseerd water, het is een neutrale drank met een hoog alcoholgehalte, verkregen door graan en andere ingrediënten. De wodka wordt drie keer gedestilleerd. De mix wordt gefilterd door houtskool. De wodka wordt vandaag de dag nog steeds geproduceerd volgens het oude recept van Pjotr. Het is een heldere wodka met een expliciete smaak.

Smirnoff 

Smirnoff Vodka smaakt anders dan alle andere dranken. Dit wordt veroorzaakt doordat het werd gefilterd met houtskool afkomstige van de schors van berk. Het wordt zelfs zo goed gefilterd dat Smirnoff één van de beste Vodka's is op dit moment. De tsaren en militairen van destijds dronken graag Smirnoff, de verkoop steeg. Vladimir Smirnov werd in 1875 geboren en zette het levenswerk van zijn vader voort. In 1917 werd de productie echter stil gelegd. Tijdens de Oktoberrevolutie kwamen bolsjewieken aan de macht en moesten private bedrijven sluiten. In 1919 kwam de productie geheel stil te liggen. De productie begon in 1925 opnieuw om de familienaam eer aan te doen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Smirnoff

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Smirnoff
Land Verenigde Staten
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Smirnoff Red Vodka 1LTR
Uw waardering