Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Sobieski Vodka 1LTR

(0 reviews)

De Sobieski vodka is één van de beste vodka’s ter wereld, gemaakt van de beste ingrediënten waardoor het zijn authentieke, rijke smaak krijgt. Sobieski vodka heeft prachtige smaken. De vodka is heerlijke te mixen met uw favoriete cocktail.  

minus plus
  • Koop 6 voor € 14,45
  • Koop 12 voor € 14,15
  • Koop 18 voor € 14,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Sobieski Vodka 1LTR

De Sobieski vodka is één van de beste vodka’s ter wereld, gemaakt van de beste ingrediënten waardoor het zijn authentieke, rijke smaak krijgt. Sobieski vodka heeft prachtige smaken.  De vodka is heerlijke te mixen met uw favoriete cocktail.  Deze Sobieski is afkomstig uit Polen, de graangeest is al eeuwen erkend om zijn onderscheidend vermogen. Hef het glas en proost op het pure genot van Sobieski Vodka. Een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en de hedendaagse excellentie van Poolse distillatie. Na zdrowie! (Op je gezondheid!)

Een ode aan Pools vakmanschap

Laat je onderdompelen in de wereld van ongeëvenaard Pools vakmanschap met Sobieski Vodka in het royale 1 liter formaat. Deze buitengewone vodka, vernoemd naar de Poolse koning Jan III Sobieski, belichaamt de trots en tradities van Polen in elke zorgvuldig gedistilleerde druppel. Sobieski Vodka draagt het erfgoed van Koning Sobieski, een heerser die bekend staat om zijn moed en toewijding aan Polen. Deze premium vodka weerspiegelt dezelfde nobele geest en toewijding aan excellentie.

Zachte smaakbeleving & veelzijdig genieten

Geniet van de zachte en toch karaktervolle smaak van Sobieski Vodka. De subtiele graantonen worden aangevuld met een vleugje vanille, wat resulteert in een verfijnde en toegankelijke vodka. Of je nu kiest voor een klassieke martini, een verfrissende cocktail of gewoon puur, Sobieski Vodka biedt een veelzijdige basis voor elke drankencreatie.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Sobieski 

Koning Jan Sobieski III (1629 - 1696) die nog steeds wordt beschouwd als de laatste grote koning van Polen is de naamgever van deze vodka. Sobieski is een zorgvuldige mix van authenticiteit en moderniteit die dit product laat voldoen aan de strenge Poolse eisen. Met andere woorden, het maken van vodka in Polen, van Polen, is wat er nodig is om Sobieski echte Poolse Vodka te noemen. Of, zoals je het in Gdansk zou zeggen: Vodka Polska.

Maak ook kennis met de overige dranken van Sobieski

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Sobieski
Land Polen
Artikelnummer 20170372G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op