Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Soutini Sambuca 0,70LTR

(0 reviews)

De Soutine Sambuca is een heerlijke klassieke sambuca, die gemaakt is van uitsluitend de beste ingrediënten. De sambuca heeft een heerlijke volle smaak met tonen van anijs. De sambuca heeft een alcoholpercentage van 38%. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 12,20
  • Koop 12 voor € 11,90
  • Koop 18 voor € 11,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Soutini Sambuca 0,70LTR

De Soutine Sambuca is een heerlijke klassieke sambuca, die gemaakt is van uitsluitend de beste ingrediënten. De sambuca heeft een heerlijke volle smaak met tonen van anijs. De sambuca heeft een alcoholpercentage van 38%. Breng de smaken van Italië naar huis met Soutini Sambuca en ervaar de verfijning van deze heerlijke likeur.

Een Italiaanse Delicatesse met Anijssmaak

Soutini Sambuca belichaamt de traditionele Italiaanse likeurervaring. Het wordt vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en volgens de Italiaanse ambachtelijke tradities. Het onderscheidende kenmerk van sambuca is de prominente smaak van steranijs. Soutini Sambuca omarmt deze smaak en biedt een rijke en complexe ervaring met een nadruk op de zoete en kruidige tonen van anijsextract.Naast de intensiteit van anijssmaak biedt Soutini Sambuca een heerlijke zoete afdronk. Deze zoetheid wordt vaak gewaardeerd en maakt het een populaire keuze voor liefhebbers van likeuren.

Soutini Sambuca puur of in de mix

Sambuca wordt vaak puur gedronken om volledig te kunnen genieten van de smaakbeleving. Serveer het gekoeld in een glas voor een optimale ervaring. Hoewel sambuca vaak puur wordt gedronken, kan Soutini Sambuca ook een uitstekende aanvulling zijn op verschillende mixdrankjes. Probeer het eens in een cocktail voor een verrassende twist.

Witte Sambuca

Sambuca wordt soms ook "witte sambuca" genoemd, aangezien er ook een variant is die zwart is van kleur en een sterkere zoethoutsmaak heeft. Witte Sambuca is echter de meest gangbare variant en staat bekend om zijn zoete, verfrissende karakter. Sambuca staat ook bekend om zijn kenmerkende bereiding, waarbij een glas wordt gevuld met een shot sambuca en vervolgens wordt aangestoken, waardoor de drank een warme en licht gezoete smaak krijgt. 

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Soutini
Land Duitsland
Artikelnummer 20170627F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op