Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Weingut Karl Steininger

Het landgoed Karl Steininger is gelegen in het kleine stadje Langenlois in het Kamptal wijnbouwgebied in Neder-Oostenrijk. Het werd opgericht in 1938, toen de vader van de huidige eigenaar het landgoed en eigendommen gekocht. Vandaag de dag wordt het landgoed beheerd door Karl en Brigitte Steininger. De wijn avonturenpark Loisium werd geopend op het terrein van het landgoed op 20 september 2003, de ondergrondse gangen van die zijn aangesloten op de kelders van het landgoed.

Weingut Karl Steininger is gevestigd in Langenlois, Oostenrijk's snelst groeiende wijngebied. Het wijnbedrijf is een familiebedrijf dat garant staat voor de levering van perfecte wijnen. In de wijngaard, 'Spiegel' genaamd, wordt de zorgvuldige verbouwing van de Grüner Veltliner druif tot kunst verheven. Daar ligt immers de basis voor de creatie van de werkelijk schitterende wijnen die Oostenrijk nu zijn reputatie als vermaard wijnleverancier opnieuw heeft opgeleverd.

Wijnen van Weingut Steininger bestelt u makkelijk, snel en voordelig bij Budgetwijnen.nl

Er zijn geen producten die aan uw selectie voldoen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning