Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Stemmari wijnen uit Sicilië

14 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,89 Normale prijs € 7,90
Speciale prijs € 8,19 Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 7,39 Normale prijs € 8,50
Speciale prijs € 6,59 Normale prijs € 7,60
Speciale prijs € 6,59 Normale prijs € 7,60
Speciale prijs € 6,59 Normale prijs € 7,60
Speciale prijs € 7,19 Normale prijs € 8,25
Speciale prijs € 6,39 Normale prijs € 7,35

Stemmari Wijnen

Wijnhuis Stemmari

De wijnen van Stemmari uit Sicilië worden geproduceerd door wijnhuis Feudo Arancio. De wijngaarden zijn gelegen in het zuidwesten van het eiland Sicilië, waar een zonnig klimaat zorgt voor fantastische wijnen van hoogwaardige kwaliteit.

Geniet van de zonovergoten smaken van Stemmari wijnen

Stemmari heeft een uitgebreid assortiment van kwaliteitswijnen. De wijnmakers van Stemmari gebruiken moderne technieken en streven naar duurzame wijnbouw, wat resulteert in wijnen van hoge kwaliteit die de unieke smaken van Sicilië weerspiegelen. Druivensoorten als Grillo, Pinot Grigio en Nero d'Avola zijn de basis voor de Stemmari wijnen. De omgeving van Sicilië zorgen voor de perfecte vinificatie van volle, intense en rijke wijnen met een uniek bouquet en een aromatische rijkdom van de variëteit.

Populaire Stemmari Pinot Grigio

Een van de bekendste wijnen van Stemmari is de Pinot Grigio, een frisse en fruitige witte wijn die zeer geschikt is als aperitief en bij lichte gerechten. Maar ook de Nero d'Avola, een krachtige en volle rode wijn, is een aanrader voor wijnliefhebbers. Het wijnhuis Stemmari blijft zich continu ontwikkelen en streven naar verbetering van de kwaliteit van hun wijnen. Door de combinatie van traditionele wijnbouwmethoden en moderne technologieën blijven zij innoveren en vernieuwen.

Biologische Stemmari wijnen uit Sicilië

Tevens blijft het Stemmari wijnhuis zich steeds verder ontwikkelen en dat zie je terug in de nieuwste wijnselectie van het wijnhuis; Stemmari Creato selectie. Een biologische wijn waarvan de druiven biologisch worden verbouwd en het gebruik van pesticiden dus wordt vermeden. De Stemmari wijnen zijn robuust, stevig, complex maar ook verfrissend en opwekkend, precies zoals het eiland zelf ook is.

Stemmari wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Proef en geniet van het zonovergoten Sicilië, maak kennis met de diverse wijnen van Stemmari. Of het nu gaat om een heerlijke volle rode wijn of een fruitige rose. U vindt het bij Budgetwijnen!