Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Stroh Original Rum 80 0,70LTR

(0 reviews)

Stroh Original Rum 80 is een bekende, Oostenrijkse "Overproof Rum". Deze rum wordt gemaakt van melasse uit suikerriet. In de smaak proef je tonen van vanille. De vanille is ook goed op te merken op de neus. Tonen van eikenhout en zachte hints van sinaasappel en amandelen completeren het palet van deze drank.

minus plus
  • Koop 6 voor € 22,25
  • Koop 12 voor € 21,65
  • Koop 18 voor € 21,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Stroh Original Rum 80 0,70LTR

Stroh Original Rum 80 is een bekende, Oostenrijkse "Overproof Rum". Deze rum wordt gemaakt van melasse uit suikerriet. In de smaak proef je tonen van vanille. De vanille is ook goed op te merken op de neus. Tonen van eikenhout en zachte hints van sinaasappel en amandelen completeren het palet van deze drank. Durf jij de kracht van Stroh Original Rum 80 aan? Ontdek deze Oostenrijkse sensatie en voeg een vleugje intensiteit toe aan je drinkervaring. 

Een Oostenrijkse Rum sensatie

Stroh Original Rum 80 is niet zomaar een drank; het is een meesterwerk van vakmanschap en traditie. De essentie van kracht komt voort uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een uniek productieproces dat de signatuursmaak van Stroh creëert. 

Stroh Original Rum 80 puur of in de mix

Voor de avontuurlijke mixologist biedt Stroh Original Rum 80 de perfecte basis voor gedurfde en smaakvolle cocktails. Creëer unieke drankjes die de kracht van deze rum in de schijnwerpers zetten. De kracht van Stroh Original Rum 80 maakt het niet alleen een geweldige drank om van te genieten, maar ook een uitdagende toevoeging aan culinaire creaties. Voeg een vleugje Oostenrijkse flair toe aan desserts, sauzen en marinades.

De kracht van overproof

Overproof Rum is berucht om zijn verhoogde alcoholgehalte, meestal tussen de 50% en 75% alcohol per volume (ABV). Deze krachtige sterkte levert een rijke en intense smaak op, met tonen van suikerriet, tropisch fruit en kruiden die de zintuigen overweldigen. De afdronk is vaak scherp en warm, wat de complexiteit van deze drank benadrukt. De kleur van Overproof Rum varieert van helder tot diep amber, afhankelijk van de duur van de rijping en de gebruikte vaten. Het is een drank die zich leent voor zowel puur genieten als voor gebruik in krachtige cocktails, waar het zijn aanwezigheid laat gelden.

Stroh Rum

Stroh Rum is meer dan alleen een drank; het is een erfgoed van smaak dat terugvoert tot 1832. Gemaakt met passie en vakmanschap, belichaamt Stroh de Oostenrijkse trots en toewijding aan excellentie. De kenmerkende intensiteit van Stroh Rum komt voort uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een ambachtelijk productieproces. Elke druppel brengt een harmonie van smaken met zich mee, variërend van rijke vanille tot subtiele kruidige tonen. Stroh biedt een assortiment aan rumvarianten, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Van de krachtige Stroh Original Rum 38 tot de verfijnde smaken van Stroh 60, ontdek het diverse scala dat Stroh te bieden heeft.

Maak ook kennis met de overige dranken van Stroh Rum

Meer informatie
Soort Overproof Rum
Merk Stroh
Land Oostenrijk
Artikelnummer 20170143G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op