Tabu Absinth Classic 0,70LTR

Tabu Absinth Classic is de klassieker van het merk Tabu. De classic variant maakte het merk bekend in de wereld. Een zoete Absint die enorm populair is in Duitsland en in rap tempo het marktaandeel in ons land veroverde.
€ 22,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171119

Tabu Absinth Classic is de klassieker van het merk Tabu. De classic variant maakte het merk bekend in de wereld. Een zoete Absint die enorm populair is in Duitsland en in rap tempo het marktaandeel in ons land veroverde. Deze Absint is karakteristiek en uitmuntend van smaak.

Tabu Absinth

Tabu Absinth is terug. Absint is gemaakt met alsem (artemisia absinthium), het werd in vrijwel heel Europa verbannen tussen 1900 en 1930, vanwege de psychoactieve Neurotoxine Thujon. Absinth is afkomstig van de Val de Travers in het kanton Neuchâtel. Nu een Zwitsers kanton, maar het was ooit een Pruisisch vorstendom op het moment dat Absinth werd ontdekt. Aan het einde van de 18e eeuw was het kanton de thuisbasis van experimenten met kruidentincturen. Later veranderde het recept van de eigenaar. Aan het begin van de 19e eeuw werd de productie verplaatst naar Frankrijk. Tabu herleeft de absintlegende, waardoor dit unieke drankje een wedergeboorte wordt en het een ‘must-have’ is in de bar, gastronomie of gewoon thuis.

Meer informatie
Categorie Absinthe
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 55%
Merk Tabu
Land Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Tabu Absinth Classic 0,70LTR
Uw waardering