Talisker Port Ruighe Whisky 0,70LTR

Talisker Port Ruighe Whisky is een typische Talisker whisky met fruitige en bloemige tonen. Daarnaast uiteraard turf! Opent kruidig met zoute talisker hints samen met zoete bessen en citrus. De afdronk is lang met een typische fruitige portfinish. Enkele hints van chocolade en lichte turf blijven hangen. Kortom een ​​zeer heerlijke whisky van Talisker.
€ 42,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
20171397

Talisker Port Ruighe Whisky 0,70LTR 

Talisker Port Ruighe Whisky heeft een zachte smaak met veel duidelijke fruittonen. Deze malt is vernoemd naar het grootste dorp en de belangrijkste haven van Skye.

Een typische Talisker whisky met fruitige en bloemige tonen. Daarnaast uiteraard turf! Opent kruidig met zoute talisker hints samen met zoete bessen en citrus. De afdronk is lang met een typische fruitige portfinish. Enkele hints van chocolade en lichte turf blijven hangen. Kortom een ​​zeer heerlijke whisky van Talisker.

Whiskyhuis Talisker

Talisker komt uit Schotland, gelegen in de Island regio. Talisker is nog steeds de enige malt whiksy die geproduceerd wordt op het eiland Skye. In 1830 werd de distilleerderij gebouwd door Hugh en Kenneth Mac Askill naast Loch Harport. De unieke opstelling van de ketels bezorgt Talisker zijn speciale karakter. De naam komt van het 'Noors Thalas Gair', wat "hellende rots" betekent.

Meer informatie
Categorie Single Malt
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 46%
Merk Talisker
Land Schotland
Regio Islands
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Talisker Port Ruighe Whisky 0,70LTR
Uw waardering