Tanagra

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Tanagra 

Tanagra, gelegen in het prachtige McGregor vallei, is het verwezenlijkte levenswerk van Robert en Anette Rosenbach. Hun lang gekoesterde droom kwam uit toen ze dit schitterende landgoed ontdekten, omringd door weelderige wijngaarden, fynbos en een betoverende bergketen. Het wijnhuis ontleent zijn naam aan een majestueuze wilde vijgenboom die op het landgoed prijkt. 'Tanagra' is afgeleid van het Khoisan-woord voor 'grote schaduw', een onmisbaar element wanneer je in de zomermaanden op deze historische boerderij en tussen de wijngaarden werkt. In 2009 verruilden Robert en Anette Duitsland voor deze oase en hebben ze de boerderij omgetoverd tot een bloeiende schoonheid waar ecologie en economie hand in hand gaan: een harmonieuze combinatie van het beste van de natuur en haar producten.

Als een 'boutique winery' produceert Tanagra een exclusieve reeks handgeoogste en ambachtelijk vervaardigde wijnen. De nadruk ligt op wijnen afkomstig van één enkele wijngaard, met de kenmerkende eigenschappen van het fynbos-geurende terroir in dit deel van de Kleine Karoo. De wijngaarden grenzen direct aan het Vrolijkheid Nature Reserve en zijn omringd door weelderig fynbos en sappige vetplanten (Karoo). Hierdoor zijn de wijnen van Tanagra uniek en uiterst aromatisch. Bij Tanagra begint wijnmaken in de wijngaarden, met minimale interventie, om wijnen te creëren die de ware essentie van de natuur weerspiegelen.

Tanagra Cabernet Sauvignon: 

Genesteld in de betoverende wijnstreek Robertson in Zuid-Afrika, presenteert Tanagra met trots hun elegante rode wijn: de Tanagra Cabernet Sauvignon. Met zorg en vakmanschap vervaardigd uit de rijpe Cabernet Sauvignon druiven, belichaamt deze wijn de essentie van het terroir waaruit hij voortkomt.

Met zijn volle en krachtige smaakprofiel verleidt de Tanagra Cabernet Sauvignon de zintuigen met een harmonieuze balans tussen rijke fruittonen en verfijnde tannines. Deze diep robijnrode wijn biedt een plezierige complexiteit die zich perfect leent voor het vergezellen van een scala aan gerechten, zoals smaakvol wit vlees, sappig rood vlees en verrukkelijk wild. De Tanagra Cabernet Sauvignon is een onmisbare metgezel tijdens gastronomische avonturen en intieme diners.

Elke fles Tanagra Cabernet Sauvignon bevat 75 CL van deze verleidelijke wijn, wat overeenkomt met ongeveer zes genereuze glazen. Bestellingen van deze uitzonderlijke wijn kunnen geplaatst worden in veelvouden van één fles, zodat u optimaal kunt genieten van deze exclusieve wijnervaring.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken