Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tanqueray Rangpur Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Tanqueray Rangpur Gin is het best bewaarde geheim van de Britse Indiase traditie. De zeldzame Rangpur-Limoen heeft een exotische vette smaak. Met tonen van jeneverbes, koriander, laurierbladeren en gember.
minus plus
  • Koop 6 voor € 23,70
  • Koop 12 voor € 23,10
  • Koop 18 voor € 22,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tanqueray Rangpur Gin 0,70LTR

Tanqueray Rangpur Gin is het best bewaarde geheim van de Britse Indiase traditie. De zeldzame Rangpur-Limoen heeft een exotische vette smaak. Met tonen van jeneverbes, koriander, laurierbladeren en gember. Vanaf 1830 wordt deze gin gemaakt, Charles Tanqueray was niet bang om dappere ideeën in zijn eigen uniek stijl te mengen. Het recept dat hij destijds uitvoerde wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt. Het is de perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werken. 

Ontdek de exotische verfrissing van Rangpur Limoenen

Tanqueray Rangpur Gin onderscheidt zich door het gebruik van exotische Rangpur limoenen. Deze speciale limoenen geven de gin een levendige citruskick die de smaakpapillen prikkelt en een verfrissende dimensie toevoegt. De Engelse gin is subtiel geïnfuseerd met jeneverbessen, koriander, laurier en gember, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen de kruidige complexiteit en de frisheid van de Rangpur limoenen.

Tanqueray Rangpur Gin puur of in de mix

Geniet van de verfrissende en levendige tonen van Tanqueray Rangpur Gin in een klassieke Gin & Tonic of creëer je eigen exotische cocktails. De gin is veelzijdig en biedt eindeloze mogelijkheden voor drankliefhebbers. Deze gin is een ideale metgezel voor zomerse dagen. De heldere smaken en het exotische karakter maken het perfect voor ontspannen momenten op het terras of bij een picknick in de zon.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Tanqueray Rangpur Gin je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Tanqueray Gin

Tanqueray gin is een verrassende gin met heerlijke verfrissende exotische ingrediënten, overeenkomstig met de "7D Essentials". Beide heerlijke eigenschappen. Deze Tanqueray is een uitgebalanceerde gin die verkrijgbaar is in diverse smaken en soorten. De reguliere Tanqueray London Dry is beschikbaar in twee formaten, naast de 70cl is er ook een liter verkrijgbaar. De frisse smaak heeft deze gin te danken aan de ondertonen van jeneverbessen, koriander en engelwortel. Vooralsnog prima te mixen met bijvoorbeeld tonic, komkommer en citroen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Tanqueray Gin.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Tanqueray
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170213F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op