Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tanqueray Rangpur Gin 1LTR

(0 reviews)
Het best bewaarde geheim van de Britse Indiase traditie is de Tanqueray Rangpur Ging. De zeldzame Rangpur-limoen heeft een exotische en vette smaak. In de smaak zijn de tonen van koriander, jeneverbes, gember en laurierbladen weer te herkennen.
  • Koop 6 voor
    € 25,60
  • Koop 12 voor
    € 25,00
  • Koop 18 voor
    € 24,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tanqueray Rangpur Gin 1LTR

Het best bewaarde geheim van de Britse Indiase traditie is de Tanqueray Rangpur Ging. De zeldzame Rangpur-limoen heeft een exotische en vette smaak. In de smaak zijn de tonen van koriander, jeneverbes, gember en laurierbladen weer te herkennen.De Engelse gin ademt klasse en stijl, wat wordt weerspiegeld in de keuze voor Rangpur limoenen als hoofdingrediënt.

Citrus infusie

Wanneer je de fles opent, word je volledig geïndoctrineerd door de Citrus infusie. Niet zo groot als een Limoncello, maar de aanwezigheid is duidelijk. Tanqueray Rangpur Gin kan zijn hart en ziel niet eens in zijn neus verbergen. Recht vooruit gedronken, smelt je onmiddellijk voor zijn heerlijke aanraking. Zacht, fijn en verfijnd dat maakt deze Tanqueray Rangpur Gin bijzonder.

Rangpur

Rangpur is een bijzondere citrusvrucht. Het is eigenlijk een soort hybride blend tussen een citroen en een mandarijn. In tegenstelling tot wat je zou denken, is de oorspronkelijke smaak verre van limoen. In China wordt Rangpur ‘Kantonese citroen’ genoemd. Het hoge zuurgehalte geeft Tanqueray Rangpur Gin een sterke smaak. Je kunt de dominante aanwezigheid van Rangpur tijdens de smaakbeleving proeven. Het is warm. Vers en smakelijk. Alsof je door een citroenboomgaard loopt.

De Tanqueray Rangpur Gin is duidelijk gebaseerd op het originele recept. Het schone en droge karakter van Tanqueray Gin is altijd op de achtergrond aanwezig. Gin Tanqueray Rangpur wordt voor het eerst gedistilleerd in 2006. De zoete smaak wordt bereikt door de alcohol vier keer te destilleren. Dit brengt de aroma's van jeneverbessen, koriander, engelwortel en zoethout naar boven. De toevoeging van Rangpur, gember en laurierblaadjes geeft Tanqueray Rangpur Gin zijn ware karakter. Fris en met een twist.

Tanqueray Gin

Tanqueray gin is een verrassende gin met heerlijke verfrissende exotische ingrediënten, overeenkomstig met de "7D Essentials". Beide heerlijke eigenschappen. Deze Tanqueray is een uitgebalanceerde gin die verkrijgbaar is in diverse smaken en soorten. De reguliere Tanqueray London Dry is beschikbaar in twee formaten, naast de 70cl is er ook een liter verkrijgbaar. De frisse smaak heeft deze gin te danken aan de ondertonen van jeneverbessen, koriander en engelwortel. Vooralsnog prima te mixen met bijvoorbeeld tonic, komkommer en citroen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Tanqueray Gin.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Tanqueray
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170214G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op