Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tarani Wijnen

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,75
Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,95

Tarani wijn voordelig kopen bij Budgetwijnen

Wilt u een Tarani wijn kopen? Dan bent u op de hoogte van de geweldige kwaliteit van deze wijnen. De Tarani wijnen worden op moderne wijze gemaakt en zijn van voortreffelijke kwaliteit. De wijngaarden van Tarani liggen rond Toulouse en zijn verspreid over een uitgestrekt gebied. De wijngaarden liggen op aangeslibde riviergrond bestaande uit zand, stenen en klei. Hierdoor bestaan er grote verschillen tussen de wijnen van deze streek.

Tarani wijnen staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding en de vele medailles die worden gewonnen tijdens belangrijke internationale wijnconcoursen. De belangrijkste druivensoorten van Tarani zijn Sauvignon Blanc, Gamay (waarvan zij rosé maken), Cabernet Sauvignon en niet te vergeten de Malbec, het Franse antwoord op de Malbec wijnen uit Argentinië.

Tarani wijn Sauvignon

De fruitige Tarani Sauvignon Blanc is een soepele zachte witte wijn waarvan de smaak wordt gedomineerd door exotisch fruit. Deze mooie droge witte wijn is 100% gemaakt van de Sauvignon Blanc druif. Deze Tarani wijn is mooi, helder strogeel van kleur en heeft een neus met aroma's van verse vruchten en citrus. Een aanwinst voor de witte wijn liefhebber! Een van de betere Sauvignon Blanc's!

Wijn Tarani Malbec

De Tarani Malbec beschikt over een zeer fruitige neus met: rijpe pruimen, rood fruit, zoete kruiden en kersenjam. Net als de Sauvignon Blanc is dit een top wijn van Tarani! De wijn heeft verder een rijpe lichtzoete aanzet, fijne zuren en veel sappig donker fruit. Met de warme en lange afdronk kunnen wij u garanderen dat deze wijn tot één van uw favorieten zal gaan behoren!

Bestel de wijnen van Tarani nu snel en voordelig bij Budgetwijnen.nl