Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Texels Skuumkoppe 0,75LTR

(0 reviews)
Texels Skuumkoppe is een karaktervolle donkere witbier dat smaakt in ieder jaargetijde. De trots van Texels, tarwebier waaraan diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting een vollere smaak geven dan aan ander witbier.
  • Koop 6 voor
    € 8,25
  • Koop 12 voor
    € 7,95
  • Koop 18 voor
    € 7,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Texels Skuumkoppe 0,75LTR

Texels Skuumkoppe is een karaktervolle donkere witbier dat smaakt in ieder jaargetijde. De trots van Texels, tarwebier waaraan diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting een vollere smaak geven dan aan ander witbier. Texels Skuumkoppe komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius. Geniet van de volle en karakteristieke smaak van Texels Skuumkoppe. Dit bier staat bekend om zijn evenwichtige mix van moutige tonen, lichte karamel en subtiele kruidigheid, wat resulteert in een bevredigend en authentiek biergenot.

Proef de Ambachtelijke Smaak van Texel

Texels Skuumkoppe, gepresenteerd in een royale fles van 0,75 liter, nodigt je uit om de ambachtelijke smaak van Texel te ervaren. Dit is een karakteristiek bier van het Texelse Bierbrouwerij, rijk aan smaak en geworteld in de tradities van het Nederlandse eiland Texel. Texels Skuumkoppe heeft een robuuste amberkleur die het vakmanschap van het brouwproces weerspiegelt. Het oogt niet alleen uitnodigend, maar belooft ook een rijke biersmaak.

Geschikt voor Diverse Gelegenheden

Of je nu een bierliefhebber bent die op zoek is naar een smaakvolle ervaring of een gelegenheid hebt om te vieren, Texels Skuumkoppe past bij diverse momenten. Het is heerlijk om te delen of gewoon om van te genieten tijdens ontspannen momenten.

Smaakvolle kenmerken wit bier

Witbier of tarwebier is bier van hoge gisting dat niet alleen met gerstemout maar ook met tarwemout en soms ook met haver wordt gebrouwen. Het bier is meestal ongefilterd en daardoor troebel en het alcoholpercentage ligt meestal tussen 5 en 6 procent. Over het woord wit in de Nederlandse naam doen verschillende theorieën de ronde. Mogelijk verwijst het naar het gebruik van langhalmige gewassen.

Meer informatie
Soort Witbier
Merk Texels
Land Nederland
Artikelnummer 20170901F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op