Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Thomas Dakin Small Batch Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Thomas Dakin Small Batch Gin is een gin die gemaakt is van jeneverbes, met tonen van sinaasappel en verse Citrus. Het is een heerlijke gin met een lange afdronk. De gin is volgens de traditionele weg gemaakt volgens het eeuwenoude recept uit 1761.

minus plus
  • Koop 6 voor € 32,55
  • Koop 12 voor € 31,95
  • Koop 18 voor € 31,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Thomas Dakin Small Batch Gin 0,70LTR

Thomas Dakin Small Batch Gin is een gin die gemaakt is van jeneverbes, met tonen van sinaasappel en verse Citrus. Het is een heerlijke gin met een lange afdronk. De gin is volgens de traditionele weg gemaakt. Voor de gin zijn de beste botanische producten geselecteerd. De gin heeft een graan-neutrale geest. Thomas Dakin Gin wordt handgemaakt in een nieuwe ambachtelijke distilleerderij in het centrum van Manchester, het is de eerste gin die in Manchester gedistilleerd wordt. 

Ambachtelijke Perfectie in Elke Slok

Thomas Dakin Small Batch Gin, gepresenteerd in een stijlvolle fles van 0,70 liter, belichaamt de essentie van ambachtelijke perfectie. Deze gin is vernoemd naar de 18e-eeuwse gin-pionier Thomas Dakin en biedt een unieke smaakervaring met zorgvuldig geselecteerde botanicals en een doordacht distillatieproces. De gin wordt verrijkt met een zorgvuldig samengestelde selectie van botanicals, waaronder jeneverbessen, sinaasappelschil, engelwortel en zoethout. Deze combinatie van smaakvolle ingrediënten resulteert in een uitgebalanceerd en complex smaakprofiel.

Small Batch Kwaliteit

Het "Small Batch" karakter van deze gin benadrukt de aandacht voor detail en de nadruk op kwaliteit. Kleinere batches stellen de distilleerders in staat om nauwlettender toezicht te houden op elk aspect van het productieproces. Thomas Dakin Small Batch Gin is veelzijdig en perfect geschikt voor het maken van verfijnde cocktails. Of je nu kiest voor een klassieke Gin Tonic, een Martini of een creatieve gincocktail, deze gin voegt een vleugje elegantie toe aan elke drankje.

Thomas Dakin Gin

Sommigen zijn misschien bekend met het verhaal van Thomas Dakin, die een van de vroege pioniers en sleutelfiguren is in de Britse distillatie in de 18e eeuw. Bombay Sapphire en Greenall's Gin in het verleden toen de erfenis van beide merken uit zijn originele distilleerderij kwam. Voor degenen die niet bekend zijn met de naam - Thomas Dakin was slechts 25 jaar oud toen hij begon met het distilleren van zijn gin in Bridge Street, Warrington. De distilleerderij lag halverwege tussen Liverpool en Manchester.

Maak ook kennis met de overige dranken van Thomas Dakin Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Thomas Dakin
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170217F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op